Luźne dyskusje o męskich sprawach - >>>>>>PROBLEM<<<<<<<&
Beniek11 - Wto 09 Sty, 2007 Temat postu: >>>>>>PROBLEM<<<<<<<& Mam 11 lat i w zwodzie mam taką żyłę połączoną ze skórą mnie jwięcej tu jest schematyczny rysunek nie śmiać sie i nie mówić co ja tu robie itp. i odpowiedzieć
http://img165.imageshack.us/img165/4472/aaafj1.jpg
Strikerx - Wto 09 Sty, 2007 Temat postu: odp z tej fotki niewiele wynika...
Beniek11 - Wto 09 Sty, 2007
No jakby Ci to wytłumaczyć.. hmm,
Jest taka żyła i ona łączy penisa z skórą czy jak będe starszy np. masturbacja to będą problemy ze śćiąganiem skóry czy zejdzie czy jak to z tym bo inaczej jakoś nie wytłumacze wiem wiem że na penisie są żyły ale na żołędziu jest taka łącząca ze skórą ?
adadverts - Wto 09 Sty, 2007
Jeśli jest to coś takiego jak na tej fotce z neta: http://img98.imageshack.u...dscn79966yu.jpg to jest to normalne połączenie żołędzi penisa z napletkiem i nazywa się to wędzidełkiem.
Jeśli to nie to, to zamieść fotkę albo chociaż jakiś konkretny rysunek bo z tego nic nie wynika...
No coś podobnego tylko z lewej strony dziex
Mam jeszcze taki problem że jak bardzie ssune skórę to tam są jakby białe kropeczki? bo jak byłem jeszcze mały około 5 lat może mniej to penisa jakby wciskałem i on sie jakby zginał i to może mieć wpływ na przyszłość? jakieś połamane albo coś?
zola - Wto 09 Sty, 2007
trzeba cos zrobic z małolatami na forum, moim zdaniem do forum powini
miec wstep osoby od 15 lat
Fantom17 - Wto 09 Sty, 2007
hmmm...zola z tego co wiem to forum jest od lat 18...ale dla Ciebie lepiej chyba zeby bylo do 15 bo sam masz 16lat
Ja proponuje zeby to forum bylo dla osob kulturalnych i myslacych niezaleznie od wieku(zeby nie powtarzal sie w postach schemat : mam 15 lat i 15 cm...czy to dobrze? , czy moj zołędź nie jest za maly? itd. itp),to chyba wystarczy nie?
skywalker - Wto 09 Sty, 2007
| Fantom17 napisał/a: | hmmm...zola z tego co wiem to forum jest od lat 18...ale dla Ciebie lepiej chyba zeby bylo do 15 bo sam masz 16lat
Ja proponuje zeby to forum bylo dla osob kulturalnych i myslacych niezaleznie od wieku(zeby nie powtarzal sie w postach schemat : mam 15 lat i 15 cm...czy to dobrze? , czy moj zołędź nie jest za maly? itd. itp),to chyba wystarczy nie? |
W 100% się zgadzam z 2 częścią Twojej wypowiedzi
zola - Sro 10 Sty, 2007
| Fantom17 napisał/a: |
Ja proponuje zeby to forum bylo dla osob kulturalnych i myslacych niezaleznie od wieku(zeby nie powtarzal sie w postach schemat : mam 15 lat i 15 cm...czy to dobrze? , czy moj zołędź nie jest za maly? itd. itp),to chyba wystarczy nie? |
Zgadzam sie z tym w 100%
|
|