Luźne dyskusje o męskich sprawach - Jak pozbyć się owłosienia na klacie pomuście plissss

Szypciutki - Sob 06 Sty, 2007
Temat postu: Jak pozbyć się owłosienia na klacie pomuście plissss
Jak mam się pozbyć owłosienia na klacie i na olecach proszę was o rade z góry dziękuje

http://img464.imageshack....mage=001it5.jpg

Wyglądam jak małpa

adadverts - Sob 06 Sty, 2007

Niestety nie widzimy zdjęcia znajdującego się na twoim kompie. Musisz je najpierw wrzućić na serwer (np. http://imageshack.us/ ) i wkleić na forum link do tego zdjęcia.
aartii - Nie 07 Sty, 2007
Temat postu: Re: Jak pozbyć się owłosienia na klacie pomuście plissss
Szypciutki napisał/a:
Jak mam się pozbyć owłosienia na klacie i na olecach proszę was o rade z góry dziękuje

W innym temacie pisałeś, że masz 13 lat, więc chyba włosy na klacie nie są Twoim problemem.

skywalker - Nie 07 Sty, 2007

Bardzo dobre podsumowanie :)
adadverts - Nie 07 Sty, 2007

Ale w tym temacie: http://penis.com.pl/forum...e17fe9b6bb214ac pisał że ma właśnie taki problem. Stąd też jestem ciekaw jak to wygląda.
Szypciutki - Wto 09 Sty, 2007
Temat postu: Re: Jak pozbyć się owłosienia na klacie pomuście plissss
pomyliłem się mam 16 lat
zola - Wto 09 Sty, 2007

I na tym zdjeciu to niby TY:( jak na 16 lat to jestes strasznie dojzały
Szypciutki - Wto 09 Sty, 2007

mój brat miał 15 lat i wyglądał prawie tak samo mój ojciec też jest tak owłosiony cała nasza rodzina męszczyżni są tak owłosieni ja miałem 14 lat i byłem jusz owłosiony cała klata i brzuch wyglądam jak małpa na plecach też jeatem owłosiony to unas rodzine
adadverts - Wto 09 Sty, 2007

O kurde, faktycznie dojrzały jesteś jak na 16 lat (jeśli to faktycznie ty, ale jestem skłonny uwierzyć, bo choć zdarza się to rzadko, to jednak się zdarza).

A jeśli mogę coś doradzić, to nie rób nic z tym owłosieniem. Jak dla mnie wygląda OK, bardzo męsko.
Co najwyżej włosy na plecach możesz wydepilować np. plastrami z woskiem. Ale klatę zostaw :)

zola - Wto 09 Sty, 2007

No to nie zle, tez bym tak chciał byc owlosony na klacie, to bardzo pociaga dziewczyny.
skywalker - Wto 09 Sty, 2007

Taaa i mam uwierzyć że 16 latek ma zarost na twarzy jak 30 letni mężczyzna... :?
paulinka - Wto 09 Sty, 2007

jeżeli to ty w co też mi trudno uwierzyc to na placach użyj plastrów z woskiem!!!
a z klatki ne usuwaj!!!bron BOŻE!!
wiekszosc kobiet lubi włoski:):):)
jakbym wiedziała że facet usuna włosy z klatki czułabym że jest jakis dziwny matrosexualny a takich zdecydowanie nie lubie i wiekszosc znajomych też!!!!!

Strikerx - Sro 10 Sty, 2007

skywalker napisał/a:
Taaa i mam uwierzyć że 16 latek ma zarost na twarzy jak 30 letni mężczyzna... :?

troche podejrzane... :lol:

aartii - Czw 11 Sty, 2007

W każdym poście podajesz inny wiek, wklejasz zdjęcia trzydziestoletniego faceta (pewnie ściągnięte z internetu), podając je za swoje, zaśmiecasz niepotrzebnie forum. A ja się tylko zastanawiam, po co.
Szypciutki - Czw 11 Sty, 2007

aarti ty jesteś trohe rypnię ty pomyliłem się z cyferkami raz i ty piszesz jakieś bzdury poprostu jesteś głombem...
skywalker - Czw 11 Sty, 2007

Szypciutki napisał/a:
aarti ty jesteś trohe rypnię ty pomyliłem się z cyferkami raz i ty piszesz jakieś bzdury poprostu jesteś głombem...

Wiesz to zabawne że mówisz o nim że jest głąbem gdy sam nim jesteś... No chyba że Twoja wybitna znajomość polskiej pisowni tego nie zdradza... (trohe , głombem , szypciutki)
Kopara , ręce i co tylko sie da.... opada...

cocaine - Czw 11 Sty, 2007

Pyta się o to jak usunąć włosy, no to odpowiedzcie, bez zważania na wiek. Szybciutki też nie buldocz się, bo twoja pisowania zostawia wiele do życzenia i nie wrzucaj od razu na ludzi którzy tutaj już troche są jeżeli chcesz się zadomowić. :) Jak chcesz się pozbyć to golarka i tyle, chyba, że jesteś sadmo-maso to na plasrty z woskiem
skywalker - Czw 11 Sty, 2007

Chłopak ma bujną wyobraźnię i tyle...
Bruno Pelletier - Nie 14 Sty, 2007

odpowiem jako znawca męskiego ciała - mężczyzna na zdjęciu nie ma 16 lat. Wskazuje na to silnie rozwinięte umięśnienie i owłosienie.

A twórca tematu to najzwyklejszy kłamca.

p.s. na dodatek obraża (nieudolną polszczyzną) innych użytkowników.

wniosek - proszę o usunięcie jego profilu z Forum (chociaż z drugiej strony jego posty i tematy trochę mnie bawią ;) )

Strikerx - Nie 14 Sty, 2007
Temat postu: odp
Też tak myślę :)
zola - Nie 14 Sty, 2007

Zgadzam sie w 100% z Bruno Pelletier

Ps. przynajmiej mozemy sie z kogoś posmiać

Gość - Wto 16 Sty, 2007

13 czy 16.. jakie to ma znaczenie. Chłopie - bierzesz maszynke i wio! co to w ogóle za wątpliwości z tym goleniem? nie widziałeś w życiu maszynki do golenia? nie słyszałeś o depilujących kremach?? omg i tyle
Strikerx - Pią 19 Sty, 2007
Temat postu: odp
A swoją drogą jest ktoś kto chciałby być tak owłośiony?Mi np się to nie podoba...