Sperma - sperma wypływa mi z penisa bez wzwodu
wrobli.ja - Sob 06 Sty, 2007 Temat postu: sperma wypływa mi z penisa bez wzwodu Słyszałem ze to sie nazywa nasienio(coś tam). Bez specjalnej ingerencji w jego stan sperma jakby bezwładnie wypływa.oczywiście w niewielkich ilościach ale to jest naprawdę drażniące. Dodam, że nie mam wtedy wzwodu. Doczytałem się, że to coś przez nasieniowody. Proszę o pomoc... jak to zwalczyć?
mlodziezowy - Nie 28 Sty, 2007
jak to zwalczyć ? idz do lekarza, serio.
wlowlo - Sro 31 Sty, 2007 Temat postu: kto ci powiedzial ze to co ci wycieka to jest spe z przewodow nasiennych zawsze moze wyciekaci plynl epki i ciagnacy ktory nie jest wcale sperma bo w jajkach niemasz zapasow spermy zeby wyciekala tak sobie , jest to plyn podobny do tego co dziewczyny maja w pochwie i u roznych chlopakow ,albo wyplywa albo nie , niema nic nienormalnego wl
wlowlo - Nie 04 Lut, 2007 Temat postu: Lopez przestani wysylaci wirosy !!!! Jak masz wysylaci wirosy to lepiej nie wchodz do netu albo zaloz sobie anti spam
doni - Nie 04 Mar, 2007 Temat postu: Re: kto ci powiedzial ze to co ci wycieka to jest
wlowlo napisał/a: | z przewodow nasiennych zawsze moze wyciekaci plynl epki i ciagnacy ktory nie jest wcale sperma bo w jajkach niemasz zapasow spermy zeby wyciekala tak sobie , jest to plyn podobny do tego co dziewczyny maja w pochwie i u roznych chlopakow ,albo wyplywa albo nie , niema nic nienormalnego wl |
Tia to normalne ze ta substancja wyplywa.. to preejakulat, ale nie jest rzecza normalna gdy nawet preejakulat wyplywa bez wzwodu czlonka, poniewaz substancja ta wycieka gdy jestesmy w stanie podniecenia... a jak sobie wyobrazasz podniecenie sie bez wzwodu ? ;x bo ja jakos tak nie potrafie a jak sperma wyplywa bez wzwodu to juz wogle.. bez lekarza raczej sie nie obejdzie...
|
|