Zagięcie prącia - Dziwne ? lub moze nie..

cold89 - Czw 04 Sty, 2007
Temat postu: Dziwne ? lub moze nie..
Mam penisa który ma 15cm. podczas zwodu, lecz nie to mnie niepokoi, mysle że cos jest nie tak poniewaz gdy juz jest podczas zwodu to staje do góry prawie do pepka czesto meczace w bokserkach, i ma kształt litery C tylko w odwrotna strone nie az tak bardzo ale widac troche zaokraglenie.. Czy da sie to jakos zwalczyc..
Strikerx - Czw 04 Sty, 2007
Temat postu: odp
Wrzuć jakąś fotkę... :wink:
malapalka - Czw 04 Sty, 2007

a ile masz w obwodzie??
cold89 - Sob 06 Sty, 2007

Prosze daje zdjecie..

Strikerx - Sob 06 Sty, 2007
Temat postu: odp
to chyba normalne jest że peniś jest skierowany do góry albo do dołu no i na boki :D myślę że jest ok ale niech wypowiedzą się inni rycerze :)
mlody - Pią 16 Lut, 2007

ja bym chcial tak miec... mam prosto przed siebie i beznadziejni to wyglada :( ... przez to skrzywienie duzo ladniejszy jest :lol:
scot - Sob 24 Mar, 2007

z mojego doswiadczenia wiem ze z twoim wackiem jest wszytko OK
sam mam skrzywionego penisa w prawo i lekko idzie w dół
obawialem sie jak to bedzie wyglądało podczas stosunków
żona jest zadowolona i o to chyba chodzi w sexie poniewaz nie odczuwa bólu z tego skrzywienia a nawet lepiej
w pozycji od tyłu dodatkowo draznie jej punkt G
ty natomiast bedziesz go drażnił jak bedzie lezala na plecach poniewaz znajduje sie na gornej sciance jakie 4 cm od wejscia ale sam to musisz obadac bo pochwa pochwie nie rowna jak penis penisowi
pozdro

Toris - Sob 24 Mar, 2007

cold89- jest w porządku,możesz to bardzo pozytywnie wykorzystać.. :D naprawdę w normie.
Morena - Wto 08 Maj, 2007

stary ja bym tak chciał xD
robi efekt powiększający ;)

herbi91 - Sro 04 Lip, 2007

twoja kobieta to szczesciara :D
lubom - Sro 04 Lip, 2007

a tutaj większe zdjęcie, źle chyba wkleił :)

normalny :)

bamboa - Pią 13 Lip, 2007

mam tak samo i mam 15 lat słyszałem że tak się dzieje ponieważ do górnej częsci penisa napływa więcej krwii i "podciąga" on dolną część do góry troche to dziwnie wytłumaczyłem ale mam nadzieje że wiecie oco chodzi ale podczas takiej "pół" erekcji mój penis jest niemal prosty masz tak samo?
Szymon7 - Nie 22 Lip, 2007

Fajnie to wyglada, jest w 100% wszystko w porzadku :) Mysle, ze takie skrzywienie jedynie dodaje temu (jakze fajnemu :twisted: ) peniskowi uroku :wink:
bagnet - Pią 10 Sie, 2007

stary wszystko w jak najlepszym porzadku. Nieprzejmuj sie tym wcale. pozdro
Jack01 - Pią 10 Sie, 2007

To normalne wiele osób ma tak samo :D
nic się nie martw :mrgreen:

Frozen12 - Sob 19 Gru, 2009

Mam identycznie jak ty ;)
Patryks83 - Nie 09 Sty, 2011

Nie chcę tu nikogo straszyć , ani nic nie stwierdzam bo nie jestem urologiem , ale istnieje taka choroba jak "Choroba Peyroniego" ostatnio to wyczytałem przeglądając neta... Podobnie to wygląda... załączam link: http://pl.wikipedia.org/wiki/Choroba_Peyroniego
Rufus1 - Wto 11 Sty, 2011

cold89, nie przejmuj sie , masz fajnego penisa , zeby Ci tylko stal tak pięknie jak najdluzej