Lu¼ne dyskusje o mêskich sprawach - w³oski

trojan - Wto 02 Sty, 2007
Temat postu: w³oski
mam takie jednop pytanie co myslicie i jaki macie stosunek dziewczyn ktore maja troche sporo w³oskow wiecie chodzi mi o zaborzenie hormonalne a dok³adnie o takie cos jak hirsutyzm
Strikerx - Wto 02 Sty, 2007
Temat postu: ODP
No ja za tym nie przepadam... :lol:
skywalker - Sro 03 Sty, 2007

Ogólnie to nie przepadam za w³oskim :P
harold mckee - Sro 03 Sty, 2007

i ja rowniez :P
trojan - Sro 03 Sty, 2007

to jak bys cie sie zachowali jak juz byscie trafili na taka dziewczyne
muchomorek - Sro 03 Sty, 2007

Ja kupi³bym jej maszynkê do golenia :lol: No ¿artuje. Troche lipa, jako¶ trzeba siê wycofaæ :wink:
NOWAK - Czw 04 Sty, 2007

CO tam naturalizm kobiety mniam mniam hehheheeh :lol:
paulinka - Czw 04 Sty, 2007

muchomorek napisa³/a:
Ja kupi³bym jej maszynkê do golenia :lol: No ¿artuje. Troche lipa, jako¶ trzeba siê wycofaæ :wink:

je¿eli diewczyna by³aby ³adna madra i kochana zostawi³bys ja bo by mia³a w³osków wiecej?
szczerze dla mnie dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podejscie szczeniackie!!!!!!!!!!!!!!
MUCHOMOREK-nie chce Cie urazic ale sie ostro zbulwersowalam!!!!
znam diewczyna ktura jests sliczna by³a nawet modelka ale ma z tym problem ale moim zdaniem to sie nie liczy tak jakbym mia³a byc z facetem czy ma zarost czy nie ma!!!!!
albo facet ³ysieje to go zostawiam bo nie ma w³osów!!!!!!
nie no pora¿ka
nara

Strikerx - Czw 04 Sty, 2007

paulinka napisa³/a:
muchomorek napisa³/a:

je¿eli diewczyna by³aby ³adna madra i kochana zostawi³bys ja bo by mia³a w³osków wiecej?
szczerze dla mnie dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podejscie szczeniackie!!!!!!!!!!!!!!
MUCHOMOREK-nie chce Cie urazic ale sie ostro zbulwersowalam!!!!
znam diewczyna ktura jests sliczna by³a nawet modelka ale ma z tym problem ale moim zdaniem to sie nie liczy tak jakbym mia³a byc z facetem czy ma zarost czy nie ma!!!!!
albo facet ³ysieje to go zostawiam bo nie ma w³osów!!!!!!
nie no pora¿ka
nara

Nie denerwuj siê :wink: ja nie przepadam za bardzo za takimi paniami...

paulinka - Czw 04 Sty, 2007

Strikerx napisa³/a:

wiesz mi nie zalezy zeby sie Tobie podobac!!! pisze to co mysle i czuje jestem szczera!!!!nieraz jest to wada a nieraz zaleta!!!!

Strikerx - Czw 04 Sty, 2007
Temat postu: odp
paulinka napisa³/a:
Strikerx napisa³/a:

wiesz mi nie zalezy zeby sie Tobie podobac!!! pisze to co mysle i czuje jestem szczera!!!!nieraz jest to wada a nieraz zaleta!!!!

Oj Paulinko nie zrozumia³a¶ czy ja co¶ mówiê o Tobie?Napisa³em "nie denerwuj siê" bo najecha³a¶ na owego muchomorka a chyba ka¿dy mo¿e mieæ swój gust i swoje zdanie?

trojan - Czw 04 Sty, 2007

chyba wiekszosc z was by zostawi³o taka dziewczyne ale nie wiem dlaczego ja jestem z taka dziewczyna od 1,5 roku i jest poprostu boska sliczna i kochana i przedewszytskim mnie bardzo kocha moim zdaniem powinniscie zmienic zdanie co do tego
chlopak_dojrzewa - Pi± 05 Sty, 2007

ueee xD
paulinka - Pi± 05 Sty, 2007

trojan napisa³/a:
chyba wiekszosc z was by zostawi³o taka dziewczyne ale nie wiem dlaczego ja jestem z taka dziewczyna od 1,5 roku i jest poprostu boska sliczna i kochana i przedewszytskim mnie bardzo kocha moim zdaniem powinniscie zmienic zdanie co do tego

:*

xxxbamboxxx - Pi± 05 Sty, 2007

nie no, jak kogos kochasz to Ci zadne wloski nie przeszkadzaja;p