Lu¼ne dyskusje o mêskich sprawach - w³oski
trojan - Wto 02 Sty, 2007 Temat postu: w³oski mam takie jednop pytanie co myslicie i jaki macie stosunek dziewczyn ktore maja troche sporo w³oskow wiecie chodzi mi o zaborzenie hormonalne a dok³adnie o takie cos jak hirsutyzm
Strikerx - Wto 02 Sty, 2007 Temat postu: ODP No ja za tym nie przepadam...
skywalker - Sro 03 Sty, 2007
Ogólnie to nie przepadam za w³oskim
harold mckee - Sro 03 Sty, 2007
i ja rowniez
trojan - Sro 03 Sty, 2007
to jak bys cie sie zachowali jak juz byscie trafili na taka dziewczyne
muchomorek - Sro 03 Sty, 2007
Ja kupi³bym jej maszynkê do golenia No ¿artuje. Troche lipa, jako¶ trzeba siê wycofaæ
NOWAK - Czw 04 Sty, 2007
CO tam naturalizm kobiety mniam mniam hehheheeh
paulinka - Czw 04 Sty, 2007
muchomorek napisa³/a: | Ja kupi³bym jej maszynkê do golenia No ¿artuje. Troche lipa, jako¶ trzeba siê wycofaæ |
je¿eli diewczyna by³aby ³adna madra i kochana zostawi³bys ja bo by mia³a w³osków wiecej?
szczerze dla mnie dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podejscie szczeniackie!!!!!!!!!!!!!!
MUCHOMOREK-nie chce Cie urazic ale sie ostro zbulwersowalam!!!!
znam diewczyna ktura jests sliczna by³a nawet modelka ale ma z tym problem ale moim zdaniem to sie nie liczy tak jakbym mia³a byc z facetem czy ma zarost czy nie ma!!!!!
albo facet ³ysieje to go zostawiam bo nie ma w³osów!!!!!!
nie no pora¿ka
nara
Strikerx - Czw 04 Sty, 2007
paulinka napisa³/a: | muchomorek napisa³/a: | Ja kupi³bym jej maszynkê do golenia No ¿artuje. Troche lipa, jako¶ trzeba siê wycofaæ |
je¿eli diewczyna by³aby ³adna madra i kochana zostawi³bys ja bo by mia³a w³osków wiecej?
szczerze dla mnie dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podejscie szczeniackie!!!!!!!!!!!!!!
MUCHOMOREK-nie chce Cie urazic ale sie ostro zbulwersowalam!!!!
znam diewczyna ktura jests sliczna by³a nawet modelka ale ma z tym problem ale moim zdaniem to sie nie liczy tak jakbym mia³a byc z facetem czy ma zarost czy nie ma!!!!!
albo facet ³ysieje to go zostawiam bo nie ma w³osów!!!!!!
nie no pora¿ka
nara |
Nie denerwuj siê ja nie przepadam za bardzo za takimi paniami...
paulinka - Czw 04 Sty, 2007
Strikerx napisa³/a: | Nie denerwuj siê ja nie przepadam za bardzo za takimi paniami... |
wiesz mi nie zalezy zeby sie Tobie podobac!!! pisze to co mysle i czuje jestem szczera!!!!nieraz jest to wada a nieraz zaleta!!!!
Strikerx - Czw 04 Sty, 2007 Temat postu: odp
paulinka napisa³/a: | Strikerx napisa³/a: | Nie denerwuj siê ja nie przepadam za bardzo za takimi paniami... |
wiesz mi nie zalezy zeby sie Tobie podobac!!! pisze to co mysle i czuje jestem szczera!!!!nieraz jest to wada a nieraz zaleta!!!! |
Oj Paulinko nie zrozumia³a¶ czy ja co¶ mówiê o Tobie?Napisa³em "nie denerwuj siê" bo najecha³a¶ na owego muchomorka a chyba ka¿dy mo¿e mieæ swój gust i swoje zdanie?
trojan - Czw 04 Sty, 2007
chyba wiekszosc z was by zostawi³o taka dziewczyne ale nie wiem dlaczego ja jestem z taka dziewczyna od 1,5 roku i jest poprostu boska sliczna i kochana i przedewszytskim mnie bardzo kocha moim zdaniem powinniscie zmienic zdanie co do tego
chlopak_dojrzewa - Pi± 05 Sty, 2007
ueee xD
paulinka - Pi± 05 Sty, 2007
trojan napisa³/a: | chyba wiekszosc z was by zostawi³o taka dziewczyne ale nie wiem dlaczego ja jestem z taka dziewczyna od 1,5 roku i jest poprostu boska sliczna i kochana i przedewszytskim mnie bardzo kocha moim zdaniem powinniscie zmienic zdanie co do tego |
:*
xxxbamboxxx - Pi± 05 Sty, 2007
nie no, jak kogos kochasz to Ci zadne wloski nie przeszkadzaja;p
|
|