Luźne dyskusje o męskich sprawach - Zakończmyb to obwód
Koziolek19 - Sob 30 Gru, 2006 Temat postu: Zakończmyb to obwód Z gowy sorry za bledyb ale z chlopakami popiloizmy. Jakin obwod jt od juz stronie bo szkoa gadac:) Paulinka ni kazda ina dzieczyna m ja mam 12,5 cmobdowun (kjciuk sie lacz z palcem wskazukjacym. Proszseo pomoc w kwestoii obwodu. Dzieki Ze by sprostacv tematowi to ile im sytarcza?? ile musiec musimy m,oze choć wiem to bnanalne to mam 16 cm czasem 15 i jak
zrobic zeby jjej nie bolalo na jezdzcca? zz gowy dzieki:)
muchomorek - Sob 30 Gru, 2006
Wytrzeźwiej i napisz to jeszcze raz po polsku bo nie da sie tego czytac.
paulinka - Sob 30 Gru, 2006
troszke trudno sie doczytac!!!
jeżeli nie chce3sz żeby panienke bolalo to:
ona musi Ci ufac i byc rozlużniona oraz odpowiednio nawil.żona wiec minetka to podstawa jeżeli uzywasz gum kup z dodatkowym srodkiem nawilżajacym albo specjalny płyn do nawilżania jak już ja tam wycałujesz możesz jeszcze troszke paluszkami ja rozochocic a penisa nie wkładaj gwałtownie tylko pomalutku jeżeli i tak bedzie to dla niej nie przyjemne niech nie wkłada całego czlonka i jak siedzi na tobie niech nie siada do konca i zamiast kleczec bo tak najczesciej to wygląda niech ukucnie jest cieżej ale swietnie wyrabiaja sie posladki i uda mam nadzieje że bedzie ok pozdrawiam ps.jak tam kacyk meczy?
aartii - Sob 30 Gru, 2006
Grafomania.
harold mckee - Sob 30 Gru, 2006
hehehe poprosze tlumacza z polskiego na nasze
popieram zdanie Paulinki
Strikerx - Pon 01 Sty, 2007 Temat postu: odp faktycznie ktoś tu pogazował ostro no i thx dla Paulinki za rady...
Koziolek19 - Sro 03 Sty, 2007
Boze jaki obciach<lol2>. Tak to skutki melanzowania, ale co tam:) Chcialem tylko zapytac jaki obwod jest standardowy, bo w internecie przeczytalem ze to 11-12 cm, a w ebooku z tej stronki ze to chyba 13-14. Dzieki Paulinka za rade, jutro wyprobujemy:D:D
Pozdrawiam wszyskich!
paulinka - Sro 03 Sty, 2007
:*
harold mckee - Sro 03 Sty, 2007
no tak wiesz .. powiekszmy troszke ten zbior 12-14
|
|