Inne problemy - ONA zaspokaja mnie ustami

cfnm82 - Sro 27 Gru, 2006
Temat postu: ONA zaspokaja mnie ustami
Mam pytanie:-)
Jakie zagrożenia czychają na mnie w przypadku uprawiania sexu oralnego (tzn. ONA zaspokaja mnie ustami) z przypadkową partnerką??
Dziękuje za odpowiedź!

Ps.To moj pierwszy wpis:-) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!!

paulinka - Sro 27 Gru, 2006

według ksiażek sex oralny może nies ze soba zarażenia prawie taki jak prze normalnym stosunku np zarażenie wirusem HIV czy opryszczka(wirus opryszczi wystepujacej na twarzy może sie zmytowac i przemienic w opryszczke narzadów rodnych)
jest to mniejsze ryzyko gdyż wystepuje szczególnie wtedy gdy w ustach ,na penisie jest rana i krew dostanie sie do krwioobiegu ale nie musi byc to ranka widzialna gołym okiem wystarczy milimetralne przerwanie naskurka. jest mniejsze ryzyko zapalenia kiłą czy zapeleniem watroby typu b i c ogólnie też nie jest to bezpieczne i polecaja stosowanie gumy chodz wiadomo wtedy doznanie sa dużo dużo gorsze
ps. mam nadzieje że post pierwszy ale nie ostatni zapraszamy czesciej:)

cfnm82 - Sro 27 Gru, 2006

A zatem najlepszym rozwiązaniem jest "lodzik" przez gumkę, i tego bezsprzecznie trzeba się trzymać!!!

Dziekuje za odpowiedz :-*

Ps.Stosowanie do tego celu prezewatyw smakowych jest dobrym pomysłem??

paulinka - Sro 27 Gru, 2006

cfnm82 napisał/a:
A zatem najlepszym rozwiązaniem jest "lodzik" przez gumkę, i tego bezsprzecznie trzeba się trzymać!!!

Dziekuje za odpowiedz :-*

Ps.Stosowanie do tego celu prezewatyw smakowych jest dobrym pomysłem??

ja osobiscie nie lubie tego typu sexu ale uważam że smakowa napewno lepsza niz zwykła! chyba że np jakas swiecąca w ciemnosci :) fluorestencyjna czy jakos tak :) też bylaby ciekawa:)

Bruno Pelletier - Czw 28 Gru, 2006

a nie lepiej oral bez gumki z jednym partnerem?

po cholerę się puszczać jak latawica?

później będziesz tego żałował...

facet1989 - Czw 16 Kwi, 2009

Bruno Pelletier napisał/a:
a nie lepiej oral bez gumki z jednym partnerem?

po cholerę się puszczać jak latawica?

później będziesz tego żałował...

piękna słowa