Sperma - wielokrotny wytrysk

spooky - Wto 26 Gru, 2006
Temat postu: wielokrotny wytrysk
hej
Powiedzcie mi ile razy pod rząd jesteście w stanie dojść podczas stosunku do wytrysku????
(nie wspomagając się żadnymi dopalaczami red bullami czy viagrą :D )
Pytam się bo słyszałem jak niektórzy przechwalają się że potrafią 3 i więcej razy wytrysnąć a ja muszę się bardzo starać żeby dwa razy mi sie udało. Czy to są już problemy z potencją lub czy produkuję za mało spermy?????

harold mckee - Wto 26 Gru, 2006

zalezy od wieku - dojrzalosci ..

moj kumpel kiedys opowiadal ze udalo mu sie 12 razy ... pod rzad... nie wiem ile jest w tym prawdy .. ja po tym co powiedzial sprobowalem i mi niestety udalo sie tylko 6 razy :(

paulinka - Wto 26 Gru, 2006

przy mnie facet miał najwiecej 7 razy

paulinka napisał/a:
przy mnie facet miał najwiecej 7 razy

fiuuuuuuuuu fiuuuuuuu

spooky - Wto 26 Gru, 2006

harold mckee napisał/a:
zalezy od wieku - dojrzalosci ..

moj kumpel kiedys opowiadal ze udalo mu sie 12 razy ... pod rzad... nie wiem ile jest w tym prawdy .. ja po tym co powiedzial sprobowalem i mi niestety udalo sie tylko 6 razy :(

no to gruuubo
to co ja mam powiedzieć że jest coś ze mną nie tak jeżeli 2 max 3 razy dam radę :oops: :oops: :oops:

nie traktowal bym tego w tej kategorii ... glupio by bylo wtedy gdyby nie bylo go w ogole ..
Piotrek87 - Wto 26 Gru, 2006

ale w przeciagu jakiego czasu. bo na sile mozna wiele razy z przerwami 10 min (tzn wzwod jestem w stanie osiagnac po jakichs 10mmin przerwy od wytrysku). ale do rpzyjemnosci to nie nalezy raczej, penis tez ma swoja okreslona wytrzymalosc
Gość - Sro 27 Gru, 2006

po kilku razach ilosc nasienia sie zmniejsza i nie jest to juz takie cudowne przezycie jak za pierwszym i drugim razem
harold mckee - Sro 27 Gru, 2006

wszystko sie zgadza...
olek78 - Sob 13 Sty, 2007

Piotrek87 napisał/a:
ale w przeciagu jakiego czasu. bo na sile mozna wiele razy z przerwami 10 min (tzn wzwod jestem w stanie osiagnac po jakichs 10mmin przerwy od wytrysku). ale do rpzyjemnosci to nie nalezy raczej, penis tez ma swoja okreslona wytrzymalosc

Dokładnie mam tak samo. Po 3 razach to mnie ptak boli.

cocaine - Sob 13 Sty, 2007

Moj rekord to 7 razy :) , ale to już rekordowym podnieceniem. Z reguły nie mam więcej niż dwa razy, ponieważ:
a) po 3 razie zaczynają mnie jądra boleć(tak jakby wytworzyło się podciśnienie w nich, nie bolą jeżeli jestm po długim głodzie seksualnym :lol: )
b) Mi już się nie chce ruszać, a podniecenie wygasło ( no chyba, że dziewczynie chce się troche popracować :D )