Luźne dyskusje o męskich sprawach - chodzenie bez bielizny

piotr.99 - Czw 09 Sie, 2018
Temat postu: chodzenie bez bielizny
chłopaki, jak radzicie sobie w te ostatnie upały? chodzicie w bieliźnie czy raczej z niej rezygnujecie?
jak spodenki to chodze czasem bez jesli maja siatke, ale jesli jakies szorty czy cos, to dziwnie mi by bylo bez bielizny i balbym sie ze przypadkowo rozporek mi sie rozepnie :P moze niepotrzebnie?

i pyt. dla tych co uczeszczaja na siłke- macie na sobie gatki czy spodenki z siatka (lub bez :lol: ) i na goła dupe? :D

Kamil_ke96 - Czw 09 Sie, 2018

ja też jak mam spodenki z siatką to chodzę w te upały bez bokserek

a tak to nigdy bez, bo jak stanie to wtedy bardziej widać

Wali konik - Czw 09 Sie, 2018

Ja jak mam spodnie z siatką to też bez a tak to w slipach.
wojtekwojciech - Pią 10 Sie, 2018

Czasami w te upały zdarza mi sie nie wkładać bokserek
bigay2016 - Pią 10 Sie, 2018

Ja to w takie upały to z kolei na odwrót, chodzę w samych bokserkach :D chyba, że nikogo nie ma w domu, to zdarzy się i bokserki zdjąć i na golasa chodzić :twisted:
potrzebny - Pią 10 Sie, 2018

Ja podobnie jak bigay2016, nawet bez bokserek jeżeli jest okazja i możliwość.😊
bigay2016 - Sob 11 Sie, 2018

Cytat:

No to mówię, jak jest możliwość to ja też bez bokserek. :)

redman32 - Nie 12 Sie, 2018

Ja ostatnio bez bielizny byłem na randce z pewną kobietą ;) ale tylko dlatego, żeby w spodniach był namiocik :)
bigay2016 - Nie 12 Sie, 2018

redman32 napisał/a:
Ja ostatnio bez bielizny byłem na randce z pewną kobietą ;) ale tylko dlatego, żeby w spodniach był namiocik :)

I jak randka? :lol:

onesa - Nie 12 Sie, 2018

Chyba udana :D
zbychwawawa - Sob 18 Sie, 2018

redman32, w bieliźnie i bez namiocika to nie chodzisz na randki ? :D
haster69 - Nie 19 Sie, 2018

Jeśli spodenki mają siatkę w sobie, to zawsze bez bielizny, a tak to raczej w bieliźnie, jeśli nie chcę okazywać swojego niekontrolowanego wzwodu :D Czasami się pokuszę o wyjścia w samych spodniach i czasami zapomnę zapiąć rozporek, albo jak jadę na plaże nudystów to zazwyczaj tylko spodenki, żeby można było szybko je ściągnąć (czasami jeszcze przed dojściem na plażę)
zbychwawawa - Pią 24 Sie, 2018

mnie denerwuje ta siatka w spodenkach.. miałem kiedyś w kąpielówkach zmieniłem na zwykłe takie przylegające
DTTPO - Czw 06 Wrz, 2018

W kąpielówkach to ta siatka też bywa różna. Miałem takie z nogawkami krótkimi, że ta siatka trzymała klejnoty jak slipki - lubiłem je ale zgubiłem, kupiłem inne i mimo siatki nic to nie dawało i często przez zabawie z falami w morzu cały sprzęt wypływał mi nogawką...
onesa - Pią 07 Wrz, 2018

Lepiej chyba używać tej siatki żeby potem nie było takiej wtopy

https://youtu.be/LZVcJ5OXrhg?t=4s