Luźne dyskusje o męskich sprawach - dziarganie :D
harold mckee - Pią 22 Gru, 2006 Temat postu: dziarganie :D naszla mnie mysl wiec pytam
a mianowicie :
moje pytanie dotyczy tego czy ktores z Was ma, zamierza miec jakas mala dziarke - tatuaz - w miejscu intymnym i jesli moze to niech pokaze tutaj (pewnie mod przeniesie temat do galerii, no ale ryzyk fizyk )
fajnie by bylo gdybyscie moze nawet pokazali jakies stronki gdzie cos takiego jest
ja od razu mowie ze nic takiego nie mam i raczej nie zamierzam miec no ale jestem ciekawy jak cos takiego wyglada ...
w kazdym badz razie ja do pokazania nic z tych rzeczy nie mam
pozdrawiam .. i zalaczam ankiete - prosze o oddanie głosu
harold mckee - Sob 23 Gru, 2006
wyrazajcie swoje opinie na ten temat tez to szeroko pojety temat
muchomorek - Sob 23 Gru, 2006
No więc ja, kiedyś jak byłem, młody, to lubiłem tatuować się tatuażami z gum do żucia ale nic ponad to
paulinka - Sob 23 Gru, 2006
podobaja mi sie dziary-tribale na łydkach u facetów i zależy na kim nie każdemu pasuje tatułaż a sama mysle o tatułażu już od 3 lat i co chwila zmieniam zadanie czy chce czy nie chce podobaja mi sie na dole pleców(serce z tribalem) na kostce(matylek) i przy małej(różyczka) :):)
jak narazie nie ma żadnego:(
Strikerx - Sob 23 Gru, 2006 Temat postu: odp A ja jestem przeciwny i mi sie to nie podoba ;]
muchomorek - Sob 23 Gru, 2006
Paulinko, "lepiej zrobic i żałowac niż żałowac że sie nie zrobilo-dewiza na życie"
harold mckee - Sob 23 Gru, 2006
tylko ze niektorych decyzji nie mozna juz zawrocic albo naprawic ...
paulinka - Sob 23 Gru, 2006
muchomorek napisał/a: | Paulinko, "lepiej zrobic i żałowac niż żałowac że sie nie zrobilo-dewiza na życie" |
niby tak ale to powinno byc przemyslane wkoncu zostaje na całe życie!!!!!!! a powiedzenie tyczy sie raczej zabawy a nie rzeczy które maja wpływ na całe życie...
kocurek - Nie 24 Gru, 2006
wg mnie niektorym pasuje niektorym nie. problem polega na tym ze jest to na zawsze a jakby nie patrzec z czasem nasza skora sie zmienia i wtedy niekoniecznie musi to wygladac ciekawie tak jak wtedy gdy mialo sie te 20 lat. jezeli sie dobrze orientuje to sa tatuaze henga czy jakos tak i one sa na ajkis czas, moze warto wpierw cos takiego zrobic i stwiedzic czy wogole na dluzsza mete to bedzie fajnie i wtedy najwyzej zdecydowac sie na staly.
ps.
podobaja mi sie tatuaze na ludkach facetow a u dziewczyn na ledzwiach lub na kostce ale to naprawde nie kazdemu i nie kazdy
|
|