Luźne dyskusje o męskich sprawach - Polskie plaże naturystów

bear834 - Pią 22 Cze, 2018
Temat postu: Polskie plaże naturystów
...
onesa - Pią 22 Cze, 2018

Na helu chyba nie ma plaż nudystów
haster69 - Sob 23 Cze, 2018

Chałupy z tego co mi wiadomo, ale nie byłem tam jeszcze i nie jestem pewien czy jest ona oficjalnie oznaczona.
Oficjalnie oznaczone na pewno masz Gdańsk-Stogi, Dębki, Grzybowo ( z tych co kojarzę ).
Jesteś z Wawy, więc możesz odwiedzić gołą plażę nad Wisłą. Macie taką na Wale Zawadowskim (na Wale Miedzeszyńskim została chyba usunięta).
Zawitaj gdzie ci wygodniej. Nudyści są otwarci na nowe twarze. Jeśli potrafisz się zachować na gołej plaży i nie będziesz chodzić z anteną, albo co gorsza się masturbować to ok. Rozłóż kocyk i się opalaj ;)

Na plażach nad morzem spotkasz nawet rodziny z dziećmi. Różnorodność wśród plażujących jest taka sama jak na tekstylnych plażach.

onesa - Sob 23 Cze, 2018

Byłam na plaży na helu ale nie widziałam tam żadnych nudystów. Może się pochwali.
haster69 - Nie 24 Cze, 2018

W samym Helu takiej plaży nie ma.
onesa - Nie 24 Cze, 2018

No właśnie widocznie maja gdzieś swoje schowane miejsca.
ffuu - Nie 24 Cze, 2018

W Rowach na wschodniej plaży idąc w prawo od wejścia około 1km jest oznaczona plaża nudystów.
zbychwawawa - Nie 24 Cze, 2018

A ma ktoś jakiś spis takich miejsc?
haster69 - Sob 30 Cze, 2018

Wystarczy wpisać "plaża naturystyczna" w google i masz pełno wyników. Jest tego trochę nawet na polskim wybrzeżu.
zbychwawawa - Sro 18 Lip, 2018

tak tak ale nie wszystkie jeszcze mogą być aktywne działające o to mi chodziło :P