Urządzenia - Warte zakupu?
Kacprrrr - Wto 22 Maj, 2018 Temat postu: Warte zakupu? Panowie tak jak w temacie czy to jest warte zakupu ? http://allegro.pl/penis-p...41.html#thumb/3
onesa - Wto 22 Maj, 2018
kup i przetestuj
zbychwawawa - Nie 27 Maj, 2018
Kacprrrr, drogie nie jest możesz kupić i podzielić się wrażeniami
bear36 - Pon 28 Maj, 2018
To wygląda jak jakieś średniowieczne narzędzie tortur.
zbychwawawa - Czw 14 Cze, 2018
Kacprrrr, i co kupiłeś?
driver123 - Wto 04 Gru, 2018 Temat postu: Re: Warte zakupu? sbobetคาสิโนออนไลน์
Bardzo przydatne informacje, szczególnie ostatnia część. Szukałem tej pewnej informacji przez bardzo długi czas. To bardzo dobry artykuł. Bardzo pomocny Mam problem z tym. Dziękuję i powodzenia.
onesa - Wto 04 Gru, 2018
bardzo bardzo polecam tego forumowicza driver123 !
osa10 - Czw 03 Paź, 2024
Ja miałem. Niby to jest OK ale można trafić na uszkodzone części. Czy powiększa? Nie wiem nie nosiłem ponieważ trudno to założyć za każdym razem tak samo aby było komfortowo, no i pała boli po 30 minutach
Ja wolę ćwiczenia.
Ale ale, jest ogromny plus tego urządzenia bo na płycie CD którą dostaje się wraz z nim jest ebook o powiększaniu ćwiczeniami. Wszystko tam jest opisane po angielsku. Jak na allegro już niema to szukajcie na aliexpress.com, tam też powinno być taniej.
fenis - Pią 04 Paź, 2024
osa10 napisał/a: | Ja miałem. Niby to jest OK ale można trafić na uszkodzone części. Czy powiększa? Nie wiem nie nosiłem ponieważ trudno to założyć za każdym razem tak samo aby było komfortowo, no i pała boli po 30 minutach
Ja wolę ćwiczenia.
Ale ale, jest ogromny plus tego urządzenia bo na płycie CD którą dostaje się wraz z nim jest ebook o powiększaniu ćwiczeniami. Wszystko tam jest opisane po angielsku. Jak na allegro już niema to szukajcie na aliexpress.com, tam też powinno być taniej. |
Ale o czym tutaj piszesz? Bo nie ma linka powyżej
|
|