Inne problemy - gdy rano wstaje....
malapalka - Czw 21 Gru, 2006 Temat postu: gdy rano wstaje.... siema prawie zawsze gdy rano wstaje to mi stoi pala :/ i troche to moze glupio wygladc jak np rano dziewczyna mnie zobaczy albo ktos inny to musze sie ukrywac rano jeszcz ejak bokserki mam to widac wyraznie jak stoi a nie mam zandych snow erotycznych ani nic wiec niewiem czemu mi stoi z rana wy tez tak macie??
muchomorek - Czw 21 Gru, 2006
Normalna rzecz, nic sie nie martw, jest ok, tez tak miewałem. Tacy juz jestesmy
x-men16 - Czw 21 Gru, 2006
Mi też staje gdy się budze
Gość - Czw 21 Gru, 2006
Zdrowy mezczyzna i wysoki poziom testosteronu to taki efekt tzw. glorning mory.
paulinka - Czw 21 Gru, 2006 Temat postu: Re: gdy rano wstaje....
malapalka napisał/a: | siema prawie zawsze gdy rano wstaje to mi stoi pala :/ i troche to moze glupio wygladc jak np rano dziewczyna mnie zobaczy |
to normalne!!! prawie każdemu facetowi stoi z rana i ma ochote na sex
harold mckee - Czw 21 Gru, 2006
me too !
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006 Temat postu: odp To normalne jest często nie mogę go opanować
harold mckee - Pią 22 Gru, 2006
akurat dzisiaj moj maly dostal szalu .. od chwili kiedy sie obudzilem to chyba mi stal z jakies 4,5 minuty ;D powaznie .. nie mogelem sie podniesc .. ;/ hehe bo zaraz by wszyscy zobaczyli :O
muchomorek - Pią 22 Gru, 2006
Ja w takich sytuacjach to z łóżka nie wyłaże jak ktos jest heh... dzis tez mi stał
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006 Temat postu: odp
harold mckee napisał/a: | akurat dzisiaj moj maly dostal szalu .. od chwili kiedy sie obudzilem to chyba mi stal z jakies 4,5 minuty ;D powaznie .. nie mogelem sie podniesc .. ;/ hehe bo zaraz by wszyscy zobaczyli :O |
Ty to jesteś szczęściarz mi stoji z 15 min lekko
harold mckee - Pią 22 Gru, 2006
no nie zartuj az tak ?
Strikerx - Sob 23 Gru, 2006 Temat postu: odp poważnie wstaje przeważnie o 6.30 to tak do 7 muszę leżec i wypatrywać kiedy do wc śmignąć...
Gość - Czw 15 Lut, 2007
Iczego tu sie wstydzić chłopaki.Normalna rzecz.Dziewczyny,siostry i matki to aż posikuja z zachwytu jak widzą młodego chłopaka ze zwodem i zazdroszczą wam siły witalnej i energi.
Bracia starsi ,ojcowie ,dziadkowie i wasi rówieśnicy rozumnieja i tu nic nowego.Młodsze rodzeństwo może za pierwszym razem być z dziwionym ale kiedys j tak musza zapoznaś sie z realjami życia .A tak wracając do Waszych kobiet to nigdy nie widzieliście u nich sterczących sutków pod bluzka czy nocną koszulą.Ja tam nawet kiedyś ja jezdziłem do szkoły na przystanek rano przychodził facet grubo po trzdziestcz z poważnym zwodem w spodniach do autobusu,jachał do pracy.
patelacha - Pon 19 Lut, 2007
Za mało konia walisz, zwal se gruche w nocy albo zakiś ogóra i problem z głowy (co jo godom a jakiż to problem - zawsze można z rana konia zwalic przed odlaniem)!
harold mckee - Sro 21 Lut, 2007
patelacha napisał/a: | Za mało konia walisz, zwal se gruche w nocy albo zakiś ogóra i problem z głowy (co jo godom a jakiż to problem - zawsze można z rana konia zwalic przed odlaniem)! |
dobrze sie czujesz ?
adadverts - Czw 22 Lut, 2007
roboMOD napisał/a: | Zdrowy mezczyzna i wysoki poziom testosteronu to taki efekt tzw. glorning mory. |
Chyba morning glory
patelacha - Pią 23 Lut, 2007
a jaki to problem jak MALAPALKA?
patrycja_mary - Sob 10 Mar, 2007 Temat postu: Re: gdy rano wstaje....
paulinka napisał/a: | malapalka napisał/a: | siema prawie zawsze gdy rano wstaje to mi stoi pala :/ i troche to moze glupio wygladc jak np rano dziewczyna mnie zobaczy |
to normalne!!! prawie każdemu facetowi stoi z rana i ma ochote na sex |
dokładnie
|
|