Inne problemy - Problem z penisem
PRIME - Nie 17 Gru, 2017 Temat postu: Problem z penisem Witam,
Mam pewien problem
Mianowicie w spoczynku spokojnie zsuwam napletka ponizej zoledzia ale pozniej mam problem z zalozeniem go zajmuje to o wiele wiecej czasu tak jakby skorka mi sie jakos dziwnie podwijala
Od razu zaznacze ze bylem u urologa i nie mam stulejki.
onesa - Nie 17 Gru, 2017
PRIME, i nic nie stwierdził więcej ?
PRIME - Nie 17 Gru, 2017
Jakas tam mas przepisal standardoo oni a tym zarabiaja;)
"Travogen" jakos tak sie zwala
[ Dodano: Pon 18 Gru, 2017 ]
Aaa i jeszcze jedno...
Zaczalem sciagac napletek dopiero od tej wizyty okolo miesiac temu u urologa we wzwodzie nie idzie z 2/3 zoledzi max a w spoczynku schodzi myje ta mastke serowata i zawsze potem jakbym mial zalupek wchodzi ale z trudnoscia jakby sie podwijal nic nie boli nie piecze
Czy to jest normalne czy trzeba zabiegu lub cwiczen
Blagam prosze o pomoc procz masci travogen nic nie stosowalem
[ Dodano: Pon 18 Gru, 2017 ]
Aaa i jeszcze jedno...
Zaczalem sciagac napletek dopiero od tej wizyty okolo miesiac temu u urologa we wzwodzie nie idzie z 2/3 zoledzi max a w spoczynku schodzi myje ta mastke serowata i zawsze potem jakbym mial zalupek wchodzi ale z trudnoscia jakby sie podwijal nic nie boli nie piecze
Czy to jest normalne czy trzeba zabiegu lub cwiczen
Blagam prosze o pomoc procz masci travogen nic nie stosowalem
DTTPO - Pon 18 Gru, 2017
PRIME, cześć. Troche brzmi jakbyś ten napletek
mial waski, ale bez zobaczenia to trudno stwierdzić. Jak możesz to wrzuc zdjęcia w zwodzie i bez i z suniętym w jedna i druga stronę napletkiem, czu w momencie w którym jest problem.
Pozdrawiam
PRIME - Pon 18 Gru, 2017
witam
moze byc to napletek badz pierscien nie jestem jeszcze pewny
a w ogole potrzeba zabiegu na te dolegliwosc
czy sa jakiegos rodzaju "cwiczenia" na rozciagniecie tego napletka?
jeszcze raz opisze sytuacje
a) Wzwod- niemozliwe sciagniecie napletka
b) Spoczynek- sciagniecie napletka ponizej zoledzia ale trudnosci bezbolesne z nalozeniem go (tak jakby kazdorazowo zalupek i cos podobnego do podwiniecia sie skory napletka)
c1) urolog powiedzial iz nie ma stulejki i jest wszystko w porzadku i przepisal masc polsterydowa travogen
c2) ten urolog jest prywatny i dosyc drogi zna sie na facju dobra opinia doktor nauk medycznych w zakresie urologii i ordynator tego oddzialu w w szpitalu
pozdrawiam i prosze o pomoc
Brzydkiimały - Wto 19 Gru, 2017
Możesz spróbować wybrać się fo innego lekarza np. Jak prywatny nic nie powiedział to może państwowy coś stwierdzi .
Co do ćwiczeń to możesz spróbować w wannie z gorącą wodą powoli i dokładnie rozciągać napletek czyli odsłaniać-zasłaniać i tak sporo razy , za którymś razem zauważysz że idzie już znacznie łatwiej i tak codziennie . Powinny być efekty
A i przydałyby się zdjęcia żeby coś więcej powidzieć . Czy przy ściągnięciu napletka podczas wzwodu do 2/3 czujesz ucisk głowke gdzie skóra tworzy pierścień czy gdzieś dalej?
onesa - Wto 19 Gru, 2017
PRIME, o co tobie chodzi ?
PRIME - Wto 19 Gru, 2017
witam ponownie
jestem juz dosyc dobrze doinformowany na temat mojego problemu
nie jest to ani za waski napletek pierscien ani wedzidelko
mianowicie urolog powiedzial mi ze potrzeba tzw. 'Cwiczen rozciągających' i ze to normalne jest gdy nie sciagalem go nigdy
natomiast mam do Was pytanie polecacie jakies sposoby dla tych 'zielonych'
(goraca woda to wiem ale to nie sposob ale warunki miejscowe)
a i jest pewien problem nie mam wanny
pozdrawiam i prosze o pomoc
Brzydkiimały - Wto 19 Gru, 2017
Prysznic to nie problem . Polewaj co jakiś czas penisa ciepłą wodą i ćwicz tutaj chodzi o to , że gdy skóra jest nagrzana to naturalnie się rozluźnia i jest bardziej podatna .
|
|