Inne problemy - Popękany żołądź

makron12 - Pią 14 Lip, 2017
Temat postu: Popękany żołądź
Witam. Mój problem polega na tym, że mam popękany żołędźa szczególne to widoczne jest przy wzwodzie. Byłem u urologa ale on tylko powiedział, że wszystko jest ok nie ma śladów grzybicy, ylko prosaki . Nie wiem co jest powodem tych pęknięć, co to może być a może to jest normalne ? (wątpie).

http://obrazki.elektroda...._1500038384.jpg

Kuba85 - Sob 15 Lip, 2017

Jesteś po obrzezaniu albo chodzisz z odsłoniętą żołędzią? Wygląda, że jest tylko lekko sucha, a tak, to spoko.
onesa - Sob 15 Lip, 2017

makron12 napisał/a:
Byłem u urologa ale on tylko powiedział, że wszystko jest ok

lekarz stwierdził że jest wszystko w porządku, jakiej odpowiedzi oczekujesz na forum?

Per Rectum - Nie 16 Lip, 2017

Spróbuj może jeszcze uderzyć do dermatologa. Jemu sprawy skórne żołędzi prącia powinny być bliższe nawet niż urologowi.
Pozdrawiam

DTTPO - Sro 19 Lip, 2017

A boli Cię to? Albo odczuwasz inny dyskomfort oprócz estetycznego? Od dawna tak masz? Zmienia sie z czasem? W jakim,wieku jesteś.

Choroby takiej nie widziałem, temu mi się to groźne nie wydaje, ale ja lekarzem nie jestem. Jak nie wierzysz w diagnozę poprzedniego lekarza, to spróbuj u dermatologa, jak potwierdzi to możesz spać spokojnie.

Na pewno delikatnie bardziej chropowaty członek w seksie przeszkadzać nie będzie, a może nawet pomoże :)
Pozdrawiam

makron12 - Sro 19 Lip, 2017

Nie byłem obrzezany, mam 19 lat a te pęknięcia to odkąd pamiętam mam. ogólnie gdy przejedzie się po tych pęknięciach to inaczej odczuwam ale bólem bym tego nie nazwał ;) chyba pójde do dermatologa, żeby się upewnić, że z moim małym jest ok
DTTPO - Sro 19 Lip, 2017

Jeżeli masz tak odkąd pamiętasz, to moim zdaniem taka uroda już. Na pewno nie chciałbym tego jakos chirurgicznie poprawiać, bo to delikatne miejsce, i wolałbym tam czucia nie tracić. Mój penis w tamtym miejscu tez jest czuły i bez nawilżenia za wiele szurania nie lubi.
onesa - Sro 19 Lip, 2017

makron12 napisał/a:
chyba pójde do dermatologa

słuszna decyzja

zbychwawawa - Pon 24 Lip, 2017

i co pewnie dermatolog stwierdził że wszystko ok ?
makron12 - Sob 26 Sie, 2017

Jeszcze nie byłem ponieważ jestem za granicą będę dopiero pod koniec września ;)