Inne problemy - Zastrzyki ,,TESTOSTERONUM PROLONGATUM'' w penisa pogrubiłygo

next72 - Wto 19 Gru, 2006
Temat postu: Zastrzyki ,,TESTOSTERONUM PROLONGATUM'' w penisa pogrubiłygo
Witam, moj znajomy ma ogromne nadprzyrodzenie moze nie dlugie ale strasznie grube. Zapytałem czy od wiagry mu tak urusł bo wiem ze ja przyjmowal napoczatku poiwedzial ze tak lecz po jakims czasie powiedzial prawde ze jak był na kuracji to robil sobie zastrzyki TESTOSTERONUM PROLONGATUM w członka. Zrobił ich 5 jeden zastrzyk na tydzien mowi ze napoczatku penis był strasznie opuchniety ale potem opuchlizna zeszla ale grubosc sie znacznie zwiekszyla. Zapytalem skad mu taki pomysł do głowy przyszedl odpowiedzial ze ogladal jakis program na discovery i to go pod kusiło. Nastepnym moim pytaniem bylo czy nie bał sie jakis komplikacji czy skutkow ubocznych i czy go to bolo powiedzial ze nie bal sie bo swiat nalezy do odwaznych a czy bolalo to mowi ze tylko ukucie a tak to nie. Ostatnia rzecza jaka chcialem wiedziec to gdzie ten zastrzyk wykonal i czy w zwodzie. Odpowiedzial ze robił to w zwodzie i zastrzyk robil od gory wbil igle pod zołedziem i wsuwal w dół członka w jednym tygodniu z jednej strony w nastepnym z drugiej strony mam nadzieje ze zrozumiecie mniej wiecej jak to zrobil.

Napiszcie co o tym sadzicie czy to jest niebezpieczne ? czy naprawde od tego moze urosnac penis ?

Cris11 - Sro 20 Gru, 2006

Bez obrazy, ale na moje oko masz niepowaznego kolege. Po co takie cos ?? Ja bym nie ryzykowal
next72 - Nie 24 Gru, 2006

moim zdaniem tez mysle ze to bylo głupia posuniecie , ale chce sie dowiedzec co sie moze stac jak sie takie cos zrobi czy duze jest niebezpieczenstwo >? ale widze ze nikt mi pomuc nie moze
Cris11 - Nie 24 Gru, 2006

Zapytaj jakiegos lekarza, albo poszukaj w necie bo ja niestety nie wiem :wink: Ale skoro taki zabieg jest to napewno pogrubia
Bruno Pelletier - Czw 28 Gru, 2006

A ja proponuje - kup sobie młotek - i pierdolnij się w łeb!!!

zanim wsadzisz sobie igłę do prącia to wsadź sobie do odbytu gaśnicę - zobaczymy czy będzie bolało!!!!

Gość - Wto 02 Sty, 2007

penis jest zbudowany z ciał jamistych a TESTOSTERONUM PROLONGATUM wstrzykuje sie w mięscie. takie jest moje zdanie na ten temat