Luźne dyskusje o męskich sprawach - Związek ze starszą kobietą
bear834 - Pią 19 Maj, 2017 Temat postu: Związek ze starszą kobietą Ciekawi mnie jakie macie zdanie nt zwiazku ze starsza lub duzo starsza kobieta? Podobaja wam sie przyslowiowe milfy?
niektore kobiety 35+ i 40+ wygladaja naprawde swietnie a co potrafia w lozku to nawet nie musze pisac:)
onesa - Pią 19 Maj, 2017
Coś jak Emmanuel Macron i Brigitte Macron?
bear834 - Pią 19 Maj, 2017
no powiedzmy:) ale w nieco mlodszym wydaniu - tzn. facet 20-30, kobieta 40-50
Ajay - Pią 19 Maj, 2017
onesa napisał/a: | Coś jak Emmanuel Macron i Marine Le Pen?
Obrazek
|
Hej! Marine Le Pen była przeciwniczką w wyborach prezydenckich, a to jest Brigitte Macron.
Dla mnie są bardzo ładną parą. Nie widać tej różnicy. Nie to co nasza "para prezydencka".
cardin - Sob 20 Maj, 2017
Między Emmanuelem i jego żoną jest taka sama różnica wieku, jak pomiędzy Melanią a Donaldem.
Ja sam chętnie bym spróbował, nie wiem, jak bardzo długoterminowo. Ale uważam, że wiek nie jest najważniejszy.
onesa - Sob 20 Maj, 2017
Ajay, a widzisz nie siedzę tak w polityce. Słyszałam o tej parze, wygooglowałam zdjęcie i był taki podpis.
Już zmieniam aby nie wprowadzać w błąd.
zbychwawawa - Pon 22 Maj, 2017
Jeżeli różnica w wieku byłaby do 5 lat to jeszcze to by miało jakaś przyszłość, ale jak więcej to raczej nie:P
onesa - Wto 23 Maj, 2017
A ktoś był w związku ze starszą kobietą? jaka różnica wieku była między wami?
bear834 - Pią 26 Maj, 2017
coz sie dziwic jak niektore pozne 30tki i wczesne 40tki wygladaja o wiele lepiej niz niejedna 20stka;)
Onesa, odnosnie Twojego pytania - mialem kiedys kumpla, mial chyba z 20lat i na silowni poznal taka swietnie zadbana 40. roznica 20lat ale jakos im to nie przeszkadzalo, z tego co wiem byli ze soba ok 2lata, zwiazek glownie polegal na ostrym seksie. kumpel mowil ze nigdy wczesniej i pozniej nie poznal kobiety ktora by tak go wymłóciła w lozku.
onesa - Sob 27 Maj, 2017
bear834, a może tak naprawdę to Ona szukała jakiegoś młodszego, dała się znaleźć
zbychwawawa - Nie 25 Cze, 2017
bear834, ewidentnie pani szukała kogoś młodszego hehe
onesa - Wto 27 Cze, 2017
a to prawda że młodzi szukają starszych pań?
cardin - Wto 04 Lip, 2017
onesa, często z takiego powodu, co powyżej. Sporo można się nauczyć.
zbychwawawa - Czw 13 Lip, 2017
a któryś z was spotykał się z taką nauczycielką ? ile było między wami lat różnicy ?
|
|