Luźne dyskusje o męskich sprawach - seks podczas okresu

Gość - Pon 18 Gru, 2006
Temat postu: seks podczas okresu
czy kochacie sie ze swoimi partnerkami podczas gdy one maja miesiaczke ? jesli tak to czy nie obrzydza was to .pytam czysto teoretycznie. prosze o szczere odpowiedzi i bez zartow:P
harold mckee - Pon 18 Gru, 2006

nie mialem na to nigdy ochoty :O brrr :P
Dziobax - Pon 18 Gru, 2006

powiedz mi jak dokładnie wygląda okres bo moja panna jest zbyt delikatna zeby o tym mowic :P

Dziobax napisał/a:
powiedz mi jak dokładnie wygląda okres bo moja panna jest zbyt delikatna zeby o tym mowic :P

ile ty masz latek ? :D

Gość - Pon 18 Gru, 2006

Dziobax napisał/a:

haha ha :) no mialo byc bez zartow:P

Gość - Pon 18 Gru, 2006

Dziobax napisał/a:

no moze chlpoak naprawde nie wie :p nie smiej sie :D :D:D:D
Gość - Pon 18 Gru, 2006

katarzyna napisał/a:
Dziobax napisał/a:

no ok ok:) wiec jesli naprawde nie wiesz co to okres to napisz to wtedy ci wyjasnie ale prosze nie zgrywaj sie :) hehe zawsze jak tu siedze na tym forum to sie ogolnie usmieje hehehe:):)

muchomorek - Pon 18 Gru, 2006

Dziobax, najlepiej poszukaj sobie w Googlach, albo spytaj jakiejs dziewczyny :D

katarzyna :

bo nie raz jest smiesznie :) :P nie wiem czy czytasz wszystko :D

pablos84 - Wto 19 Gru, 2006

dobry marynarz to i morze czerwone przeplynie!!ja np uzywam prezerwatywy zeby sie nie ubrudzic, gorzej z posciela, czasami trzeba szorowac, szorowac, szorowac... :lol:

moja dziewczyna jak ma okres to mowi, ze "ciocia przyszla" :lol:

Gość - Wto 19 Gru, 2006

pablos84 napisał/a:

haha ja tez tak mowie:)
ale nigdy nie kochalam sie podczas okresu. moj facet zawsze mowi ze mu to nie przeszkadza ale jednak...jakos tak dziwnie ...moze kiedys sie przelamie:P

Dziobax - Wto 19 Gru, 2006

no dobra koniec zartów ;P jak to mowią najstarsi górale " dobry koń nawet w błocie pociągnie" ale cóż... moze bym sie i nawet skusił na mały seksik podczas okresu ale moją panienke trapią wtedy okropne bole podbszusza :(
harold mckee - Wto 19 Gru, 2006

yyy... mi sie wydaje ze .. to z tym koniem to chodzi raczej o dupciie, i sex w ten sposob :)

a jesli chodzi o okres to raczej to odnosi sie do tego :

" prawdziwy zeglarz to i przez morze czerwone przeplynie" :P ale to tylko moja intepretacja :P

muchomorek - Wto 19 Gru, 2006

Ja bym sie nie brzydzil swojej dziewczyny, ale o oralu niech zapomni :)
paulinka - Wto 19 Gru, 2006

muchomorek napisał/a:
Ja bym sie nie brzydzil swojej dziewczyny, ale o oralu niech zapomni :)

dobry tekścik :) :):)

kochalam sie kika razy w czasie okresu o ile i ja i partner mielismy ochote ale nigdy nie pozwolilabym zrobic minetki bo to conajmniej nie smaczne :P

a co do bulów brzucha to nieraz potrafia przejsc dzieki temu i mi przechodzi troche zły chumor bo na ogół w czsie okresu potrafie byc okropna drzec sie na wszystkich o wszystko płakac z byle powodu ogólnie cos strasznego-nienawidze ... bbbbblllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

harold mckee - Wto 19 Gru, 2006

jak wiekszosc kobiet ..
skywalker - Wto 19 Gru, 2006

Do niektórych żeczy nikt mnie nie przekona :P m.in sex podczas okresu :P
pablos84 - Wto 19 Gru, 2006

tez tak kiedys mowilem, nigdy tego nie zrobie i zrobilem!w zyciu nigdy nie mow nigdy :lol:
Strikerx - Sro 20 Gru, 2006
Temat postu: odp
Raczej nic przyjemnego kochać się podczas okresu i minetki też bym nie zrobił...
harold mckee - Sro 20 Gru, 2006

moze ktos lubi ekstremalne doswiadczenia ;p
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006
Chyba jakiś desperat...:D
harold mckee - Pią 22 Gru, 2006

dlaczego desperat ? :D hehehe nie rozumiem :P ja mmialem na mysli jakiegos rzadnego nowych wrazen :P
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006
pablos84 napisał/a:
dobry marynarz to i morze czerwone przeplynie!!ja np uzywam prezerwatywy zeby sie nie ubrudzic, gorzej z posciela, czasami trzeba szorowac, szorowac, szorowac... :lol:

A to było the best :D

Quarg - Pon 25 Gru, 2006

witam ... dotej pory sledziłem biernie ale trzeba zacząć się wypowiadać..:Ja tez się zapierałem ale kiedy moja pani i ja (ona zawsze podczas okresu ma większą chęć)więc się skusiłem pierwszy raz w gumce.. uf czerwono było ale i przyjemnie...późnie już mi to tak bardzo nie przeszkadzało więc i bez gumy.. i ja ja moja pani mielsiśmy przyjemnośc...
pablos84 - Pon 25 Gru, 2006

Quarg napisał/a:
witam ... dotej pory sledziłem biernie ale trzeba zacząć się wypowiadać..:Ja tez się zapierałem ale kiedy moja pani i ja (ona zawsze podczas okresu ma większą chęć)więc się skusiłem pierwszy raz w gumce.. uf czerwono było ale i przyjemnie...późnie już mi to tak bardzo nie przeszkadzało więc i bez gumy.. i ja ja moja pani mielsiśmy przyjemnośc...

ot i madrego dobrze posluchac :lol: lepiej zrobic i zalowac... :lol: