Ćwiczenia - Najczęściej zadawane pytania dotyczące ćwiczenia penisa.
Zwyczajny - Sro 05 Kwi, 2017 Temat postu: Najczęściej zadawane pytania dotyczące ćwiczenia penisa. 1. Czy ćwiczenia rzeczywiście działają ?
Tak, ćwiczenia są wstanie poprawić rozmiary naszego członka, ale nie z dnia na dzień. Jest to długi proces, więc uzbrój się w cierpliwość.
2. Ile cm jest w stanie mi urosnąć ?
Ciężko to stwierdzić. Zależne jest to od predyspozycji naszego penisa do wzrostu, planu treningowego i czasu jaki poświęcimy na ćwiczenia.
3. Czy ćwiczenia są bezpieczne ?
O ile nie zaczniesz robić spartańskich treningów po kilka godzin to szansa na uraz jest prawie żadna. Pamiętaj również, żeby nie przesadzać z siłą przy ćwiczeniach.
4. Jak stworzyć plan treningowy ?
Polecam skorzystać z darmowego e-booka którego można pobrać na stronie. Zawiera on wiele ćwiczeń i przykładowe plany. Z biegiem czasu będziesz musiał stworzyć indywidualny plan, uwzględniając ilość dostępnego czasu i swój staż.
5.Penis zmniejszył się i/lub mam problem z erekcją.
Prawdopodobnie przegiąłeś z intensywnością ćwiczeń, zrób sobie 1-2 dni przerwy i zmniejsz obciążenie treningowe.
6. Czy efekty utrzymują się po zaprzestaniu ćwiczeń ?
Po zaprzestaniu ćwiczeń może dojść do niewielkich spadków, dlatego warto co jakiś czas zrobić nawet lekki trening.
Zapamiętaj:
- nie przeginaj z intensywnością treningu, szczególnie na początku
- pamiętaj o rozgrzewce
- rób przerwy co 3-4 dni, wraz ze stażem ich ilość zmniejsza się
- z biegiem czasu, będziesz musiał stworzyć plan indywidualny, dopasowany pod siebie
- nie masturbuj się od razu po ćwiczeniach, jeżeli już musisz to kilka godzin po
- bądź cierpliwy, a efekty przyjdą same
kadeon - Sro 05 Kwi, 2017
Co tu dożo mówić bardzo dobry pomysł są to najważniejsze wskazówki i wyręczyłeś mnie sam nie wiem czy lepiej bym to opisał jak coś mi przyjdzie na myśl to dopisze.
|
|