Luźne dyskusje o męskich sprawach - Najlepszy seks oralny

cardin - Sro 05 Kwi, 2017
Temat postu: Najlepszy seks oralny
Jaki był Was najlepszy seks oralny? Co sprawiło, że był tak wyjątkowy? Z kim i kiedy to było? Jak długo wytrzymaliście? Jakie warunki muszą być spełnione podczas idealnego loda? Gdzie kończycie? Lubicie jak wszystko zostanie połknięte? Opowiadajcie!

Oczywiście możecie być w tym wątku stroną dającą rozkosz lub ja przyjmującą.

Nunak - Sro 05 Kwi, 2017

Wybrałbym "drugi" raz w moim życiu. Kobieta była ode mnie starsza o jakieś 5 lat. Było świetnie chyba dlatego, że naprawdę dobrze się czułem w jej towarzystwie.
Po kilku minutach delikatnego orala, przesunęła się wyżej i chwilę się całowaliśmy, po czym wróciła niżej i zabawa zaczęła się od nowa. Właśnie to mi się tak spodobało. Trwało to jakieś 10 minut. Nie było finału.

Nie mam swojego ideału (może jeszcze nie mam :-) ).
A finał chyba każdy podoba mi się tak samo, zwłaszcza jeśli drugiej stronie też się to bardzo podoba.
Jesli chodzi o połykanie, to właściwie w ogóle mi na tym nie zależy.

redman32 - Sro 05 Kwi, 2017

Ja za oralem nie przepadam, w szczególności jeśli kobieta ma wąskie usta i drapie mnie zębami :)
zbychwawawa - Pon 22 Maj, 2017

redman32, no u ciebie jest problem z wielkością
zabawy mogą skończyć się tak (to makeup jak coś :P )

cardin - Pon 22 Maj, 2017

Przy takich dużych to tylko główka do ssania albo musi być wyćwiczony zawodnik. :twisted:
onesa - Wto 23 Maj, 2017

zbychwawawa, a fuj. dobrze że to makeup
zbychwawawa - Nie 25 Cze, 2017

cardin, czyli jeden wniosek - ci co mają średnie rozmiary to mają Najlepszy seks oralny
lolloko - Pon 26 Cze, 2017

Swój pierwszy oral miałem pare lat temu, w sumie początkowo wydawało mi sie że jest spoko, ale po pewnym czasie było coraz lepiej i lepiej. Orgazm przeogromny...... ;) Ogólnie oral jest bardzo wskazany raz na jakiś czas !
onesa - Wto 27 Cze, 2017

lolloko napisał/a:
Ogólnie oral jest bardzo wskazany raz na jakiś czas

Po czym takie wnioski?

lolloko - Sro 28 Cze, 2017

Zycie takie wnioski nasunęło ;)
onesa - Sro 28 Cze, 2017

lolloko, bardzo ogólnikowo
lolloko - Czw 28 Gru, 2017

onesa napisał/a:
lolloko, bardzo ogólnikowo

Oral ma to cos po prostu, że mi sie strasznie podoba. To jest zupełnie inny seks niż tak klasycznie i moja partnerka też mi lubi robić tak dobrze. Jedynie nie chce żebym kończył w jej ustach i szczerze nie wiem jak ja przekonać do tego ;(

zbychwawawa - Pią 29 Gru, 2017

lolloko, albo sama się przekona albo nie, na siłę to może się zniechęcić całkowicie i będzie po lodziku