Luźne dyskusje o męskich sprawach - Mój blog erotyczny

PaulinaEro - Nie 19 Mar, 2017
Temat postu: Mój blog erotyczny
Witam.. Co za zbieg okoliczności. Mój chłopak ma tutaj konto, więc zalogowałam się i ja :)
Do czego jednak zmierzam - ktoś widzę stworzył temat o blogu/kanale, który prowadzę. Zdziwiłam się, nie sadziłam, że informacje tak szybko rozchodzą się w internecie :lol:

Musze przyznać ciekawe forum, nei wiem czy jestem tutaj samą kobietą? Jeśli nie, to chciałabym poznać piszcie do mnie Panie na PW :)

Teraz do rzeczy: Zapraszam na swój blog w niedługim czasie powstanie także kanał YouTube, w którym będę dodawać duzo filmów.

Panowie, teraz zwracam się do Was. Nie poddawajcie się w powiększaniu, ćwiczcie wytrwale. Żadna kobieta Wam tego wprost nie powie, ale duży penis sprawia że jest zajebiście w łóżku :)
Jestem wysoką kobietą mam ok. 180 cm wzrostu i nie wyobrażam sobie, żeby mój partner miał małego.
Trzymam za Was kciuki, buziaki :*

Zwyczajny - Nie 19 Mar, 2017

PaulinaEro Mogłabyś mi przybliżyć kiedy w Twojej opinii penis jest duży, a kiedy mały ? Nie odbierz tego jako jakiś atak w Twoją stronę. Po prostu jestem ciekawy jaki to jest ten duży penis, jaki mały. Bo kobiety mówią o wielkości i zazwyczaj nie precyzują o jaką w przybliżeniu chodzi.
PaulinaEro - Nie 19 Mar, 2017

Zwyczajny napisał/a:
PaulinaEro Mogłabyś mi przybliżyć kiedy w Twojej opinii penis jest duży, a kiedy mały ? Nie odbierz tego jako jakiś atak w Twoją stronę. Po prostu jestem ciekawy jaki to jest ten duży penis, jaki mały. Bo kobiety mówią o wielkości i zazwyczaj nie precyzują o jaką w przybliżeniu chodzi.

Mały penis - poniżej 13 cm
Średni penis - 14,15,16
Duży - 17,18,19
Bardzo duży - 20 i powyzej

onesa - Pon 20 Mar, 2017

zamykam