Ćwiczenia - jak z tymi cwiczeniami...
malapalka - Pon 18 Gru, 2006 Temat postu: jak z tymi cwiczeniami... Chce robic te cwiczenia widze ze duzo osob uwaza ze to lipa moze i tak ale sproboje ale ich jest duzo to mam robic kazde czy wybrac kilka odpowiedzcie
muchomorek - Pon 18 Gru, 2006
Zacznij oczywiscie od cwiczen dla poczatkujacego. Wszystko masz w e-booku. Musisz tec byc bardzo cierpliwy. Mysle ze warto, skoro kosztuje to tylko troche czasu.
harold mckee - Pon 18 Gru, 2006
e -book wszystko masz napisane jak krok po kroku ...:)
dick.ens - Sro 20 Gru, 2006
Ja korzystałem z tych ćwiczeń i powiem, że "cierpliwość" nie wystarczy - a potrzeba anielkskiej cierpliwości.
xxxbamboxxx - Sro 20 Gru, 2006
Ale daly jakis rezultat?;p
dick.ens - Pią 22 Gru, 2006
Nie, może dlatego że nie mam aż takiej cierpliwości. A ogólnie mam sporą cierpliwość - ale jak mówie - według mnie - do tego nawet spora, dobra cierpliwość to mało. Ale jak ktoś zdesperowany i psychika przez to mu nawala - to będzie to dobre - efekty będą -ale tylko psychiczne. Nic ponad to. Chyba że ktos faktycznie będzie przez min. rok min 5 x w tygodniu cwiczyl. A to i uciązliwe i klopotliwe w zyciu codziennym
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006 Temat postu: odp
dick.ens napisał/a: | Nie, może dlatego że nie mam aż takiej cierpliwości. A ogólnie mam sporą cierpliwość - ale jak mówie - według mnie - do tego nawet spora, dobra cierpliwość to mało. Ale jak ktoś zdesperowany i psychika przez to mu nawala - to będzie to dobre - efekty będą -ale tylko psychiczne. Nic ponad to. Chyba że ktos faktycznie będzie przez min. rok min 5 x w tygodniu cwiczyl. A to i uciązliwe i klopotliwe w zyciu codziennym |
Zgadzam się...a rezultatów i tak za super podejrzewam nie będzie a jak będą to na krótko...
|
|