Luźne dyskusje o męskich sprawach - Nagość w bursie
Herakokahasz - Nie 19 Lut, 2017 Temat postu: Nagość w bursie Cześć, mam pytanie do osób które mieszkają/ mieszkały w bursie, internacie albo w akademiku. Jak wygląda sprawa z nagością w pokoju (ze wspolokatorami)? Jak to jest z prysznicami i utrzymaniem higieny? Jak jest z przebieraniem się w pokojach?
onesa - Nie 19 Lut, 2017
Jeżeli chodzi o akademik to dostaniesz współlokatora/rów tej samej płci. Nie spotkałam się żeby mieszali ze sobą nieznajomi (dziewczyna z chłopakiem), no wyjątkiem jest para.
Jak wygląda sprawa z nagością w pokoju? normalnie przebierasz się i tyle..
Przebierasz się na przykład w szatni na wf? myjesz się? to wyobraź sobie że jest podobnie.
misiek9216 - Pon 20 Lut, 2017
yup, dobrze prawi, polać jej; to tak jak na koloniach, albo się ogarniesz i jak dziecko pod kołdrą będziesz majtki ubierać albo np. w łazience rano
poza tym wiele zależy od akademików - widziałem różne; pokoje 2os z własną łazienką na wypasie, że aż mnie szczęka opadła; małe mieszkanka jak w Słubicach (5 pokoi 2os na mieszkanie i w tym 3 łazienki - toaleta, prysznic i umywalki osobno);
problemem może być współlokator bądź ich mnogość; nie każdy jest otwarty i nie przeszkadza mu widok penisa albo np. erekcji rano;
zbychwawawa - Wto 28 Lut, 2017
Herakokahasz, jesteś jedynakiem prawda?
Bobas1606 - Pią 22 Lut, 2019
Jak jeździłem na kolonie to dobieraliśmy się w autobusie w grupy po 4 osoby i tak dostawaliśmy pokój, a skład zawsze mieliśmy taki sam więc się znaliśmy i nie było jakiegoś skrępowania, nie mieliśmy oporów żeby rozbierać się pod prysznic w pokoju przy innych ( łazienka zawsze była w pokoju)
onesa - Nie 24 Lut, 2019
I bardzo dobrze. Higiena musi być zachowana.
zbychwawawa - Wto 26 Lut, 2019
Autora to już dawno u nas nie było
onesa - Pią 01 Mar, 2019
Może jeszcze wrócić miejmy taką nadzieje
|
|