Inne problemy - problem z napletkiem
Hygryd - Pią 30 Gru, 2016 Temat postu: problem z napletkiem Witam Mam problem.
przy wzwodzie napletek sam nie schodzi, a gdy założę prezerwatywę podczas stosunku zwija się ona tzn napletek wraca na żołądź.
Mam 20 lat pomoże ktoś?
Milky_Man - Pią 30 Gru, 2016
Jest to całkiem normalne
onesa - Sob 31 Gru, 2016
Hygryd napisał/a: | pomoże ktoś? |
skonsultuj swój przypadek z lekarzem
Ajay - Sob 31 Gru, 2016
Tak to jest z tymi napletkami. Dlatego powinni od razu przy urodzeniu każdego obrzezać.
Per Rectum - Sob 31 Gru, 2016
Ajay napisał/a: | Tak to jest z tymi napletkami. Dlatego powinni od razu przy urodzeniu każdego obrzezać. |
Hehe, nigdy w życiu. Ja tam lubię swój napletek.
Hygryd - Nie 01 Sty, 2017
To mam się czym przejmować, czy nie?
Per Rectum - Nie 01 Sty, 2017
We wzwodzie mało komu napletek sam całkowicie schodzi. Trzeba mu pomóc ręką. Jeśli o to chodziło w Twoim pytaniu. Palcami bez problemu zsuwasz skórkę w czasie erekcji?
Hygryd - Pon 02 Sty, 2017
Tak normalnie mogę go zsunąć. Tylko gdy mam nałożoną prezerwatywę i uprawiam seks to gumka razem z napletkiem nasuwają się na żołądź
Per Rectum - Wto 03 Sty, 2017
To oznacza jedno, że z Twoim penisem jest wszystko ok.
Poza tym, to normalne że napletek ma tendencję do samoistnego, częściowego nasuwania z powrotem na żołądź (myślę, że wielu z nas tak ma). Gumki przy stosunku również zdarza się, że się obsuną. Mnie nawet przy masturbacji w prezerwatywie zdarza się, że zsunie się porządnie, a nawet prawie spadnie. Głównie się to dzieje, gdy członek jest solidnie mokry od preejakulatu i tenże śliski płyn dostanie się pod kondoma i nawilży trzon penisa.
Pozdrawiam
men78 - Sro 04 Sty, 2017
jak moge naciagnac napletek na penisie
Per Rectum - Sro 04 Sty, 2017
men78 napisał/a: | jak moge naciagnac napletek na penisie |
A co dokładniej masz na myśli?
DTTPO - Pią 06 Sty, 2017
Może masz ciut węższy napletek niż normalnie, ale jezeli w zawodzie możesz odslonic bez bólu żołądź, to chyba nie ma się czym martwić. Jak działa i nic nie boli, to bym pod nóż nie szedł. A chyba nic inaczej niz skalpelem sie nie da z tym zrobić.
Ew. Daj jakies zdjęcie, bo nie jestem pewien, czy się dobrze rozumiemy.
|
|