Luźne dyskusje o męskich sprawach - Pasek, trójkąt, na krótko czy na łyso ?
Kamykkk1234 - Wto 01 Lis, 2016 Temat postu: Pasek, trójkąt, na krótko czy na łyso ? Cześć. Jak preferujecie golić swoje miejsca intymne ? Bardziej interesuje mnie zdanie kobiet, ale każda odpowiedź mile widziana. Z racji, że mam dużo włosów na brzuchu, klacie nogach itd dziwnie wyglądało jako goliłem na 0. Wrzucam 2 fotki, co o tym myślicie ? Jakieś sugestie ?
onesa - Wto 01 Lis, 2016
Kamykkk1234, zależy od kobiety. Są gusta i guściki, ale najważniejsze żeby było zadbanie:)
Zawsze można zmienić fryzurę:)
Kamykkk1234 - Wto 01 Lis, 2016
onesa napisał/a: | Kamykkk1234, zależy od kobiety. Są gusta i guściki, ale najważniejsze żeby było zadbanie:)
Zawsze można zmienić fryzurę:) |
Wiadomo, zadbane to podstawa, a jakie są Twoje preferencje jeżeli można zapytać?
Kuba85 - Wto 01 Lis, 2016
Ja golę na łyso i tego samego wymagam. Zapytaj się swojej partnerki co ją pociąga i będziesz miał odpowiedz jaką fryzurę utrzymywać na dole.
Jak masz dużo włosów na brzuchu i klacie to nic nie szkodzi, maszynka i to zetnie
Kuba85 napisał/a: | Ja golę na łyso i tego samego wymagam. Zapytaj się swojej partnerki co ją pociąga i będziesz miał odpowiedz jaką fryzurę utrzymywać na dole.
Jak masz dużo włosów na brzuchu i klacie to nic nie szkodzi, maszynka i to zetnie |
Jeżeli chodzi o mnie to nie ma opcji żeby ściąć włosy na za klacie! /brzuchu.
Kuba85 - Wto 01 Lis, 2016
Kamykkk1234 napisał/a: | Jeżeli chodzi o mnie to nie ma opcji żeby ściąć włosy na za klacie! | Dlaczego?
Kuba85 napisał/a: | Kamykkk1234 napisał/a: | Jeżeli chodzi o mnie to nie ma opcji żeby ściąć włosy na za klacie! | Dlaczego? |
Po 1 nie potrafię sobie wyobrazić siebie bez włosów na klacie/brzuchu. A po 2 czułbym się jakoś niemęsko.
Nunak - Wto 01 Lis, 2016
Też zacząłem się golić podobnie do autora, tylko zamiast paska odwrócony trapez.
A depilował się ktoś z was pastą cukrową? Ja próbowałem raz, ale ugotowałem trochę za twardą i ciężko się nią operowało. Chociaż jak już udało się ją nałożyć to rwała równo z ziemią!
Shnitzel - Sro 02 Lis, 2016
Przy takim rzadkim owłosieniu ogolenie klaty i brzucha wydaje sie koniecznoscia, zwłaszcza z wysportowanym ciałem, takie fryzury" to zwyczajny tandetnym wizualny i bawi bardziej niz gładkie penisy.
Szkdoa kryc ciało pod futrem. Z drugiej jednak strony najlepiej wygladam sam iedy mi odrasta czyli mam te 3-5mm długosci i na klaciei na brzuchu.
haster69 - Sro 02 Lis, 2016
Ja golę na łyso. Była partnerka jak mnie goliła, to czasami zostawiała pasek
Kuba85 - Wto 08 Lis, 2016
Kamykkk1234 napisał/a: | Kuba85 napisał/a: | Kamykkk1234 napisał/a: | Jeżeli chodzi o mnie to nie ma opcji żeby ściąć włosy na za klacie! | Dlaczego? |
Po 1 nie potrafię sobie wyobrazić siebie bez włosów na klacie/brzuchu. A po 2 czułbym się jakoś niemęsko. | Kiedyś też tak mówiłem, później doszedłem do wniosku, że pot kapiący po włosach nie jest zbyt elegancki i lepiej wygląda jak spływa po prostu po ciele.
onesa - Sro 09 Lis, 2016
Kuba85, tez racja, no i łatwiej utrzymać higienę.
Kuba85 - Czw 10 Lis, 2016
onesa, o higienie już pisać nie chciałem, bo zaraz ktoś napisze, że myje się 3 razy dziennie i jest super. Temat rzeka i tyle. Wiem jedno, ten specyficzny zapach to nie pot który wyschnął na ciele tylko ten co powoli wysycha na włosach i zaczyna tworzyć kolonię bakterii.
onesa - Czw 10 Lis, 2016
Kuba85, na ten temat już było parę tematów, rozumiem Ciebie
wróćmy do tematu pasków, trójkątów itp.
Zapraszam do dyskusji.
lolloko - Sob 12 Lis, 2016
Na krótko, ze wzgędu na owłosione nogi, klatę i brzuch dziwnie to wyglądało jak było na zero. Moja partnerka jak najbardziej mnie popiera. Przycinam nożyczkami co jakiś czas.
|
|