Luźne dyskusje o męskich sprawach - Bielizna
lulalelek - Sro 12 Paź, 2016 Temat postu: Bielizna Hej, czy polecilibyście bieliznę męską z którejś sieciówki? Orientuje się ktoś może bielizna jakiej firmy ma najwięcej miejsca na penisa? Chodzi mi o to, że niektóre bokserki są totalnie płaskie, a inne są uszyte bardziej tak, że penis się potem bardziej odznacza, co o wiele lepiej wygląda, jak i jest wygodniejsze. Jakie firmy byście pod tym względem polecili? Moim zdaniem z przystępnych cenowo niezłe są bokserki Cubus, natomiast kiepskie Diesla
bartas77 - Sro 12 Paź, 2016 Temat postu: Re: Bielizna
lulalelek napisał/a: | Hej, czy polecilibyście bieliznę męską z którejś sieciówki? Orientuje się ktoś może bielizna jakiej firmy ma najwięcej miejsca na penisa? Chodzi mi o to, że niektóre bokserki są totalnie płaskie, a inne są uszyte bardziej tak, że penis się potem bardziej odznacza, co o wiele lepiej wygląda, jak i jest wygodniejsze. Jakie firmy byście pod tym względem polecili? Moim zdaniem z przystępnych cenowo niezłe są bokserki Cubus, natomiast kiepskie Diesla | Wg mnie najlepsze bokserki są z H&M i z tesco (F&F). Cenowo zależy do czego porównasz ale są świetne i jest miejsce na penisa a nie że jest ciaśniej niż w przymałych slipach
Henri - Sro 12 Paź, 2016
Ja używam moraja, ale mój kolega używa kalwina, i widać że on mam am wiele, a ja mam bo mam; ale moraj jest przynajmniej wygodny.
dziuniox - Sro 12 Paź, 2016
ja kupuję w Lidlu i jestem zadowolony, czasem mają ładne wzory, krótsze nogawki
onesa - Czw 13 Paź, 2016
następnym razem skorzystaj z opcji szukaj. http://www.penis.com.pl/f...ighlight=#97123 tutaj możesz się pytać, dodawać zdjęcia.
zamykam
|
|