Luźne dyskusje o męskich sprawach - Zrobiłem coś (chyba) złego
zola - Sob 16 Gru, 2006 Temat postu: Zrobiłem coś (chyba) złego Czsc, na ostatniej imprezie gdy bylismy troche juz "nie mrawi" podszedł do mnie moj kolega/przyjaciel i powiedział ze chce sie ze mna kochac!wywaliłem mu ale za jakąs godzine podszedł znowu i zaczoł mnie obmacywac w miejscach intymnych, poslismy do innego pokoju zamknelismy sie, no i jakos tak wyszło ze zaczołem go pchac w tylek on mie. I co jest najgorsze to ze bylem bardziej podniecony i zaspokojony niz z moja dziewczyna. Znamy sie juz pare ładnych lat walilismy sobie czasamim konika, ale takie cos niewiem dlaczego zrobilem.
Gość - Sob 16 Gru, 2006
pomysl sobie co bedzie za pare lat jak bedziesz miał juz zone dzieci ciekawe co bedzie jak sobie o tym wspomnisz. Zawstydzisz sie sam ze sobą. Moim zdaniem wybierz sobie co Ci bardziej odpowiada.
nie zapomnij że żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek
zola - Sob 16 Gru, 2006
no właśnie,a z nim było mi lepiej, czulem wiecej przyjemnosci i podniecenia
harold mckee - Sob 16 Gru, 2006
no fakt ze to troszke nienormalne hehe ale ja nie widze w tym nic zlego kolega wyzej ma racje
zola - Sob 16 Gru, 2006
nawet fajne bylo dotykanie og w rozne miejsca, on ma takiego duzego 18/15,5. Cyba chcem to zrobic z nim jeszcze raz ale nie wiem jak mam mu to powiedziec, jakos unikamy tego tematu, no i jak mam o tym powiedziec mojej dziewczynie(napewno mnie zuci)
Strikerx - Sob 16 Gru, 2006 Temat postu: odp jak dla mnie masakra dziewczyna się załamie...
zola napisał/a: | nawet fajne bylo dotykanie og w rozne miejsca, on ma takiego duzego 18/15,5. Cyba chcem to zrobic z nim jeszcze raz ale nie wiem jak mam mu to powiedziec, jakos unikamy tego tematu, no i jak mam o tym powiedziec mojej dziewczynie(napewno mnie zuci) |
nie da sie ukryc napewno Cie rzuci ..
skywalker - Sob 16 Gru, 2006
A po jaką cholere jej mówić??
z czasem pewnie i tak sie wyda ... no ale fakt faktem mozna jej darowac ta dobra nowinke
NOWAK - Sob 16 Gru, 2006
Zbłądziłeś mój drogi , poprostu jesteś biseksualny
zola - Nie 17 Gru, 2006
raczej sie wyda bo ten kolega jest naszym przyjacielem
harold mckee - Nie 17 Gru, 2006
no to chyba musisz szukac sobie nowej dziewczyny ... :] o ile twoja obecna nie spali cie u wszystkich :]
Strikerx - Nie 17 Gru, 2006 Temat postu: odp Po co dziewczyny może boyfrienda?
zola - Nie 17 Gru, 2006
narazie nikogo nie szukam, dzis powiem o tym mojej dziewczynie i zobaczymy co bedzie
lumfr - Nie 17 Gru, 2006
oblesne .... szkoda dziewczyny =/ zerwij z nia ale nie podawaj powodu przeciez ona si zalamie
zola - Nie 17 Gru, 2006
Powiem jej ze musimy sie rostac i takie tam ale o tym jej nie powiem.
paulinka - Nie 17 Gru, 2006
a może twoja dyupcia jest szalona??? i np.na trójkacik sie zgodzi???
a biseksualizm to nic złego:):):): życze by wszystko dobrze sie ułożylo
zola - Nie 17 Gru, 2006
moja dziewczyna jest szlona ale nie wiem czy do tego stopnia,lubi tez jego bo kiedys z nim była
paulinka napisał/a: | a może twoja dyupcia jest szalona??? i np.na trójkacik sie zgodzi???
a biseksualizm to nic złego:):):): życze by wszystko dobrze sie ułożylo |
jaki masz dzis dobry humorek hehe
przylaczam sie do zyczen !
skywalker - Nie 17 Gru, 2006
Trójkącik :D:D Zawsze mażyłem o trójkąciku Tylko ze ja i 2 panienki :D Nowy rok sie zbliża więc może czas rozpocząć nowy rozdział w życiu W każdym razie i ja sie przyłanczam do życzeń
trójkacik gdy sa 2 babki super sprawa
ale z 2 facetami nie prubowalam ale wkoncu tez może byc cudnie:):):)
ja jak krecilam 1 raz w życiu z dziewczyna też czu;lam sie dziwnie a jak powiedzialam o tym chlopakaowi z którym krecilam to powiedział że pisze sie na trujkacik!!!!!! ale akurat trujkacik wyszedł z chlopakiem koleżanki:):):)
Paulinka ja widze ze Twoje zycie jest naprawde pelne wrazen nie raz to az zazdroszcze
zola - Nie 17 Gru, 2006
Juz wie. Pa Pa
Szybki jesteś... A powiesz nam jak zareagowała?
zola - Nie 17 Gru, 2006
Zamurowało ją, powiedziała ze to koniec i wyszła
zola napisał/a: | Zamurowało ją, powiedziała ze to koniec i wyszła |
długo z nia byłes ? kochałes?
nie łam sie bedzie dobrze życie jest długie i piekne jeszcze nie raz poczujesz sie jak w raju
wydajesz sie młoda osóbka wiec sie baw i tylko sie nie załamuj nie popadaj w alkocholizm czy narkomanie pamietajk to nie ma sensu!!!!
na poczatu może byc ciezko ale przebywaj ze znajomymi nie siedz sam i ciesz sie życiem tak jak masz na to ochote!!!!!
skoro i ty i kolega chcecie to robic to róbcie to wkoncu to wasze życie wasze genitalia i mo.żecie z nim robic co chcecie!!!!!!
ps.tylko nie odnos sie z tym za bardzo wkoncu Polskie społeczenstwo nie jest zbytnio tolerancyjne i łatwo mozna zabki stracic!!!!!!
powodzenia na nawej drodze życia :*:*:* buziaczki pamietaj:
CIESZ SIĘ KAŻDĄ CHWILĄ BO TE WSPANIAŁE MŁODE LATA SZYBKO PRZEMINĄ
Odważny jesteś... A skonsultowałeś swoją decyzje z kolegą? On mógłby mieć coś przeciwko...
paulinka napisał/a: | zola napisał/a: | Zamurowało ją, powiedziała ze to koniec i wyszła |
długo z nia byłes ? kochałes?
nie łam sie bedzie dobrze życie jest długie i piekne jeszcze nie raz poczujesz sie jak w raju
wydajesz sie młoda osóbka wiec sie baw i tylko sie nie załamuj nie popadaj w alkocholizm czy narkomanie pamietajk to nie ma sensu!!!!
na poczatu może byc ciezko ale przebywaj ze znajomymi nie siedz sam i ciesz sie życiem tak jak masz na to ochote!!!!!
skoro i ty i kolega chcecie to robic to róbcie to wkoncu to wasze życie wasze genitalia i mo.żecie z nim robic co chcecie!!!!!!
ps.tylko nie odnos sie z tym za bardzo wkoncu Polskie społeczenstwo nie jest zbytnio tolerancyjne i łatwo mozna zabki stracic!!!!!!
powodzenia na nawej drodze życia :*:*:* buziaczki pamietaj:
CIESZ SIĘ KAŻDĄ CHWILĄ BO TE WSPANIAŁE MŁODE LATA SZYBKO PRZEMINĄ |
Pewnie ze tak Za 10 lat panienka będzie sie z tego śmiała a ty jeszcze bardziej
zola - Nie 17 Gru, 2006
Byłem z nia ok roku, poznalismy sie w sylwka
Gość - Nie 17 Gru, 2006
naprawde wspolczuje tej dziewczynie...no ale coz ppradzic...skoro bylo ci lepiej z nim niz z nia to co tu duzo mowic po co marnowac sobie czas/........tylko zebys nie zalowal.POZDRAWIAM
troche brak mi slow ... :O
A wydawało sie że takie żeczy dzieją się w kiepskich telenowelach brazylijko-argentyńkich
ta ... a to polska rzeczywistosc heheeheh
adadverts - Nie 17 Gru, 2006
No w zasadzie jak ci było lepiej z tym kolegą niż z dziewczyną to w czym problem? Dziewczyna cię zostawiła, zakręć się koło kolegi - zawsze to jakieś nowe doświadczenia. Mam tylko nadzieję, że laska z zemsty nie rozgada wszystkim o twoich skłonnościach, bo może być nieciekawie
xxxbamboxxx - Pon 18 Gru, 2006
zolo a ja Ci szczerze wspolczuje...bardziej Tobie niz tej dziewczynie, ona to jakos przezyje i wkoncu zapomni, a za Tobą to sie bedzie ciagnac do konca zycia. Fakt ze popinales swojego kolegę za przeproszeniem k***a w dupe...to dla mnie nie Pojęte w ogole i az sie dziwie ze wy takich slow delikatnych uzywacie. po imieniu bym nazwał...PATOLOGIA !
Strikerx - Pon 18 Gru, 2006 Temat postu: odp
xxxbamboxxx napisał/a: | zolo a ja Ci szczerze wspolczuje...bardziej Tobie niz tej dziewczynie, ona to jakos przezyje i wkoncu zapomni, a za Tobą to sie bedzie ciagnac do konca zycia. Fakt ze popinales swojego kolegę za przeproszeniem k***a w dupe...to dla mnie nie Pojęte w ogole i az sie dziwie ze wy takich slow delikatnych uzywacie. po imieniu bym nazwał...PATOLOGIA ! |
ja tego nawet nie komentuje...
harold mckee - Pon 18 Gru, 2006
hehe bo czasem nie ma co
kocurek - Wto 19 Gru, 2006
zola napisał/a: | no właśnie,a z nim było mi lepiej, czulem wiecej przyjemnosci i podniecenia |
co do faktu ze z facetem bylo ci dobrze a raczej lepiej niz z dziewczyna. wiesz jakby nie patrzec podczas sexu analnego stymulujesz prostate czyli tzw meski punkt G wiec dlatego nawet zagorzaly hetero moze odczuwac rozkosz z sexu z facetem. jednakze jezeli sprawialo ci przyjemnosc dotykanie go, nie wiem moze sie calowaliscie, lezeliscie kolo siebie -> ogolnie jezeli caloksztalt cie podniecal to dobrze zrobiles, wiesz nawet jezeli nie jestes 100% gejemj tylko jest to kwestia jakiegos okresu czasu to lepiej wg mnie sprobowac niz zalowac ze sie nie sprobowalo a jak nie wypali z facetami to co za problem wrocic do kobiet -> jedna rybka w stawie :]
pozdrawiam
|
|