Pompki - Jaką pompkę próżniową kupić?
Waldek18 - Sob 01 Paź, 2016 Temat postu: Jaką pompkę próżniową kupić? Siema, jaką pompkę próżniową kupic? Bathmate? 350zl ale warto? Czy jest cos podobnego i tanszego?
Jaką pompkę miał Nosferatis?
janusz2100 - Sob 12 Lis, 2016
Szczerze mówiąc mam wątpliwości czy te pompki w ogóle działają - moim zdaniem lepiej nie przesadzać, bo można zrobić sobie tylko krzywdę.
onesa - Sob 12 Lis, 2016
janusz2100, serio? toś się wypowiedział w temacie.
Tomini91 - Wto 15 Lis, 2016
Bathmate fajna sprawa choć nie mogę się jeszcze dokładnie wypowiedzieć co do efektów, z pewnością jest bezpieczniejsza. U mnie zepsuł się zawór górny. Od tygodnia korzystam z pompki 20cm zaciskowe z zegarem wg porad innych na tym forum.
vices89 - Pią 02 Gru, 2016
Są różne rodzaje pompek - metalowe, plastikowe, szklane, zaopatrzone w aparat do wytwarzania próżni zasilany za pomocą baterii lub ręcznie. Poczytaj w internecie na ten temat i wybierz taką, która Ci najbardziej odpowiada.
kaliff33 - Pon 16 Sty, 2017
Czytałem wywiad z urologiem i wypowiadał się na temat bezpieczeństwa używania takich pompek. I wcale ich nie negował.
_kammillo - Pon 23 Sty, 2017
Musi mieć możliwość sprawdzenia jakie aktualnie jest ciśnienie Podstawowy warunek.
PS. Uważam, że pompki wodne to tylko zabawka dla przyjemności.
anusek79 - Sro 25 Sty, 2017
Zmierz dokładnie swój interes ja kupiłem Bathmate Hercules i okazało się że średnica jest za mała. Po wyciągnięciu penisa mam głębokie pręgi na długości ok 4 cm od tej gumy co się zgniata. Co do długości to brakuje mi jeszcze 2 cm do końca. Pamiętaj, że zwrotów nie ma użytego sprzętu, a cena nie jest mała. Teraz kupiłbym Bathmate X40.
|
|