Sperma - Co zrobic ze sperma

zcool - Sob 16 Gru, 2006
Temat postu: Co zrobic ze sperma
Witam.
Od pewnego czasu pracuje nad kontrola wytrysku idzie mi coraz lepiej lecz jednak do perfekcji jeszcze mi daleko. Tak wiec w kotakcie z dziewczyna musze co jakis czas "chlapnac". Moje pytnaie jest takie, jak to zrobic zeby bylo jak najmniej "balaganu" i nie trzeba bylo prac calej poscieli co dziennie:)

paulinka - Sob 16 Gru, 2006

może wyda sie to głupie ale ja polecam mokre chusteczki dla niemowlat:) kosztuja5-10zł za 72sztukizależnie od firmy:) z tego co rozumniem nie spuszczasz sie w nia i nie używasz prezerwatyw wiec spusc sie na nia nie wiem na brzuch na biust czy na pupe zależy w jakiej pozycji konczysz a potem po prostu wytrzyj ja i malego po kikudziesieciu minutach gotowy do podobnego urzycia:) buzka:* :)
harold mckee - Sob 16 Gru, 2006

moze sproboj kilkadziesiat minut przed sexem masturbowac sie ..
skywalker - Czw 21 Gru, 2006

Ja zawsze wycieram w chusteczke...
qti - Sob 26 Maj, 2007

wiecie co :P jak tego tak czytam na forum to śmiać sie chce... harold ma racje. wal cały dzien przed seksem to mnie j wyleci. czas regeneracji spermy troche trwa. a ja jaja mam malutkie bo sie masturbuje kilkanascie razy + seks z dziew . kiedyś zrobiłem tydizen pprzerwy . tak mi osycha siadła ze poszedłem do psychologa :P pozdro dzieciaczki :*
członek zarządu - Sro 30 Maj, 2007

Może powinieneś wziąc przykład z tego pana i robić to np. na podłodze ;)

http://www.funpic.hu/en.p...6&c=28&s=dd&p=7

On też chyba miał spore problemy jesli chodzi o "krochmalenie" pościeli :D

paulinka - Sro 30 Maj, 2007

nie wiem czy ten filmik jest jakoś zmontowany ale śmiać mi sie zachciało jak go oglądałam :)
a poprawienie humorku przed snem zawsze sie przyda :)

LIBLINKS - Czw 31 Maj, 2007

boshe! to jest chyba jakiś fotomontaz, przecierz to jest nie możliwe tyle spermy naczepać :lol:
ankylosaurus - Czw 31 Maj, 2007

oO
On ma mosznę jak worek na śmieci... xD

dar862 - Czw 31 Maj, 2007

ej on jest upośledzony!! jak zobaczyłem tą moszne to zrobiło mi się szkoda gościa!! nawet nie chciało mi się śmiać :?
ella - Pią 01 Cze, 2007

Jeść ananasy i spuszczać do buzi! Brzmi śmiesznie, ale można zaoszczędzić na chusteczkach ;)
budnis - Sob 02 Cze, 2007

ten filmik jest obrzydliwy :!: fu!
bad ziom - Sob 23 Cze, 2007

Fuu myslalem ze sie porzygam... Tyle to ja nawet czasem nie sikam... Bleeeee!!! :/
skywalker - Sob 23 Cze, 2007

Facet chyba nie uprawiał sexu i nie walił przez pół roku...
GaWroN =] - Pon 25 Cze, 2007

to jest oblesne <fuj>
DECA - Sro 04 Lip, 2007

hahahhahahaha co za typ ... niewiem jak on doprowadził do tego stanu swoje jaja ale ja musiał bym chyba przez 2lata codziennie patrzeć na pieszczące się laseczki które by mnie dotykały ale nigdy nie kończyły..... ale i tak niewiem czy to możliwe hahahaha a te jaja to chyba w reklamówce transportuje :D
Bruno Pelletier - Pią 06 Lip, 2007

a może poprostu ma taką urodę.... :roll:
PinkRose - Czw 24 Sty, 2008

Hmmm.. co zrobić ze spermą? No jak to co? Ukochanej oddać! Ale macie problemy.. =D
Bruno Pelletier - Sob 26 Sty, 2008

ja uważam, że najzdrowsza i najbardziej proglobalna jest konsumpcja :D
PinkRose - Sob 26 Sty, 2008

o proszę =D I to jest odpowiednie rozwiązanie!