Inne problemy - Zapach

kibicsportowy - Sob 13 Sie, 2016
Temat postu: Zapach
Mój penis przy erekcji czasem daje baaardzo intensywny zapach. Przy zwisie jak pomacam go po żołędziu to moja reka przenika tym zapachem. Ogólnie jak jest lekki zapach to mnie podnieca, ale czasem jest nie do wytrzymania, od dobrych apru miesięcy. Jaka przyczyna?
tiger2016 - Sob 13 Sie, 2016

Zapach to normalna rzecz. Myj żołędzia dokładniej i częściej lecz delikatnie.
:)

onesa - Sob 13 Sie, 2016

kibicsportowy, jeżeli przeszkadza tobie ten zapach, jest on zbyt intensywny, udaj się do dermatologa. Zbada Ciebie i skieruje na badania ewentualnie przypisze jakieś leki, jeżeli to coś poważnego.
fenis - Sro 22 Mar, 2017

A czy takie zapachy nie sygnalizują czasami choroby wenerycznej?
zbychwawawa - Sro 29 Mar, 2017

kibicsportowy, byłeś u lekarza na badaniach?
toton - Czw 04 Maj, 2017

czasami tak. Czasami nie. Bywa,że choroba weneryczna ( szczególnie u mężczyzn) przebiega bezobjawowo oraz nie daje praktycznie żadnych symptomów. Czasami jednak jest to nieprzyjemny zapach, wydzielina z penisa. Czy też swędzenie, pieczenie.
Jesli miało się w przeszłości niezabezpieczony stosunek warto jest wykonać test na choroby weneryczne: https://drwenerolog.pl/kategoria-produktu/panele/

Flinston - Czw 04 Maj, 2017

Spróbuj spryskać żołądź sprayem octenisept (dostępny w każdej aptece). Może lekko piec ale da się przeżyć. Powtarzaj 2 razy dziennie przez 2-3 dni, powinno pomóc.
Pemm - Wto 30 Maj, 2017

Możesz się dobrze wymyć i pójść na basen. Od chloru albo chociaż tylko długiego moczenia w wodzie zapach może minąć na jakiś czas. Nie zapomnij o prysznicu przed i po kąpieli.