Krosty i plamki - Pęcherzyk
Anonim213 - Czw 04 Sie, 2016 Temat postu: Pęcherzyk Witam
Od jakiegoś czasu mam tak jakby pęcherzyk na napletku. Nie boli mnie ani nie swędzi.
Pęcherzyk jest miękki (dopiero jak ścisnę czuć zgrubienie jakby coś się w tym pęcherzyku się znajdowało ) a jak się naciśnie przesuwa się. Dodaje zdjęcie z zaznaczonym pęcherzykiem http://www.fotosik.pl/zdjecie/a1c9aa6c24e70e15 . Czy to coś poważnego? Proszę o pomoc.
Per Rectum - Pią 05 Sie, 2016
Raczej to nic poważnego, moim zdaniem (tłuszczak, torbiel?). Jednak trzeba pokazać to lekarzowi. To dość duża zmiana i nie ma na co czekać aż jeszcze urośnie lub się wchłonie (co może nigdy nie nastąpić).
Poleciłbym Ci więc wizytę u lekarza. Może być pierwszego kontaktu, choć chyba prościej byłoby od razu pokazać to prywatnie dermatologowi.
Powodzenia z uporaniem się z problemem!
Anonim213 - Pią 05 Sie, 2016
Dzięki za rade. Mam to już jakiś czas i na szczęście nie rośnie. Co do lekarza to lepiej iść do dermatologa czy urologa?
Per Rectum - Pią 05 Sie, 2016
Ze zmianą skórną wybrałbym stanowczo dermatologa, choć myślę że urolog sobie też poradzi.
Pozdrawiam
PS. Napisz proszę co powiedział lekarz.
onesa - Sob 06 Sie, 2016
Anonim213, udaj się do lekarza jak radzi Per Rectum, on powie co to jest dokładnie i postara się tobie pomóc.
|
|