Luźne dyskusje o męskich sprawach - siłownie warszawa
michalwaw94 - Pią 25 Mar, 2016 Temat postu: siłownie warszawa Ktos z was chodzi? Moze szuka towarzysza?
onesa - Sob 26 Mar, 2016
Pierwszy post na forum i coś mi się nie wydaje żeby to był towarzysz do treningów
michalwaw94 - Sob 26 Mar, 2016
a do czego?
onesa - Nie 27 Mar, 2016
Bo masz mnóstwo innych miejsc gdzie możesz zgadać się na treningi z osobami które mają większe doświadczenie w uczęszczaniu na siłownie?
to raczej jakiś anons towarzyski...
Shnitzel - Nie 27 Mar, 2016
Gdzie chodzisz?
onesa, każde dodatkowe towarzystwo jest w cenie, na forum dla kulturystów trafisz głównie na zjaranych tematem kulturystyki - i to tez może być nudne,
onesa - Nie 27 Mar, 2016
Shnitzel, zgadzam się z Tobą potrenować z kimś to fajna sprawa. Jest pełno grup na FB gdzie można znaleźć towarzystwo oraz pomoc, są tam też ci normalni którzy lubią aktywnie spędzać czas. Co niektórzy rejestrują się tutaj jakby to był jakiś sex portal, oczywiście każdy może dołączyć do społeczności i pisać na co ma ochotę.. stwierdziłam tylko że wygląda mi to raczej na innego typu anons:P
Ktoś kto tak myśli szybko ostanie "spławiony". Siłownia to nie miejsce na podpoje. Owsem, zobaczy sie to czy tamto aleo tym sie nie rozprawia
A co do takich stron na wspólne treningi - mam złe doświadczenie.
michalwaw94 - Nie 27 Mar, 2016
ja kompletnie zielony w temacie siłowni, na takich forach też jestem obecny ale tam większość, którzy są aktywni to "koksi" a tacy jak ja siedzą cicho jeśli już są
Ja chodzę wszędzie tam gdzie mogę wejść z beactive- s4, calypso, energy
Ja już się pod beactive nie załapuję, także chyba nie pomogę
onesa - Nie 27 Mar, 2016
michalwaw94, Shnitzel, w takim razie życzę powodzenia w poszukiwaniach.
zbychwawawa - Sro 30 Mar, 2016
onesa napisał/a: | Co niektórzy rejestrują się tutaj jakby to był jakiś sex portal |
masz rację!
addar - Czw 02 Cze, 2016
Ja chodzę do Calypso, głównie galeria mokotów, ursynów, czasem europlex.
Najmniej koksów jest chyba na ursynowie, głównie zwyczajni ludzie.
onesa - Pią 03 Cze, 2016
Najlepiej mieć kartę multi sport i można wchodzić wszędzie:P
Shnitzel - Pią 03 Cze, 2016
Ja chodzę do jatomi.
Przez to że nie ma tych multisportow i podobnych to nie ma oblężenia i koksow w ogóle. Mnie to bardzo odpowiada, bo wtedy trening to jak relaks. Fakt, drożej, umowa ale to nie wadzi.
I tak się chodzi rok żeby coś osiągnąć a jeśli by wliczyc koszty dodatkowe to wychodzi podobnie. No i standard wysoki że grzyb na ścianie nie jest czymś normalnym.
swimmer93 - Pią 24 Cze, 2016
Ja też mam beactive, głównie chodzę do Calypso oraz S4. Godziny różne, ale wolę tak ok 12 to jeszcze jest w miarę spokój.
onesa - Sob 25 Cze, 2016
addar, swimmer93, Calypso to raczej dla takich normalnych ludzi, nie koxów z tego co słyszę tak ?
swimmer93 - Pon 27 Cze, 2016
Raczej normalni Jest spoko
takisobieja - Sob 10 Wrz, 2016
polecam Calypso Ursynów
onesa - Nie 11 Wrz, 2016
takisobieja, dlaczego akurat Calypso Ursynów? możesz uzasadnić ?
takisobieja - Nie 11 Wrz, 2016
ponieważ sam tam chodzę to po pierwsze, po drugie - duża, po trzecie duuużo zajęć sportowych
onesa - Pon 12 Wrz, 2016
no tak to racja mają praktycznie cały dzień, w każdy dzień tygodnia jakieś zajęcia sportowe - od koloru do wyboru
jopek91 - Nie 23 Paź, 2016
Moim zdaniem to lepiej chodzic tam gdzie mamy dużo znajomych, a nie pytać w necie o polecane siłownie - i potem bedziemy ćwiczyć samemu bez nikogo znajomego..
onesa - Pon 24 Paź, 2016
jopek91, ale po co tobie znajomi na siłowni? ja chodzę poćwiczyć a nie plotkować.. przychodzę na siłownię skupiam się na treningu i koniec. ze znajomymi spotykam się po treningu:P
Shnitzel - Nie 30 Paź, 2016
Siłownia odbiera czas na kontakty towarzyskie. Dlatego. ćwiczenie ze znajomymi jest efektywniejsze.
onesa - Nie 30 Paź, 2016
Shnitzel, ja jakoś nie narzekam na brak czasu, chodzę na siłownie sama, po siłowni spotykam się ze znajomymi. Trzeba mieć gospodarować czas. Mam go aż nadto żeby jeszcze tutaj wpaść na forum
swimmer93 - Wto 13 Gru, 2016
post nie na temat
onesa - Wto 13 Gru, 2016
swimmer93, ogłoszenia dodajesz w odpowiednim temacie
|
|