Masturbacja - Sztuczna pochwa - domowej roboty

Lowicz - Sro 23 Mar, 2016
Temat postu: Sztuczna pochwa - domowej roboty
Czy ktoś z was ma pomysł na zrobienie sztucznej pochwy, sposób z gąbką w szklance już zanm ;)
heroes84 - Sro 23 Mar, 2016

ja robiłem kiedyś tak, że zawijałem ręcznik w rulon, a potem zakładałem na to rękawiczkę lateksową i wywijałem

w pracy dostałem natomiast masturbator tenga
koszt 40 zł a super przyjemnoś

onesa - Czw 24 Mar, 2016

heroes84, w pracy dają takie masturbatory? co to za branża ? :D
heroes84 - Czw 24 Mar, 2016

Dostałem na urodziny od koleżanek z pokoju

A branża finansowa 😉

legolas1 - Czw 24 Mar, 2016

heroes84, a odwzajemniłeś się koleżance równie ciekawym i praktycznym prezentem? :P
onesa - Czw 24 Mar, 2016

Ciekawa jestem co kupujecie koleżankom na urodziny heroes84 :D

co do sztucznej pochwy łap Lowicz:
https://www.youtube.com/watch?v=YfJwC5SeEwo

bartas77 - Wto 29 Mar, 2016

Hej, ja robiłem sobie z ręcznika i rękawiczki jak poprzednik, polecam. Tu masz w miarę pokazane http://www.hultaj.xyz/ero...hwa-z-recznika/
zbychwawawa - Sro 30 Mar, 2016

bartas77, onesa, tego z ręcznikiem i rękawiczką jeszcze nie widziałem:D jak ktoś ma potrzebę oczywiście to taki zamiennik:D
Alfredo - Czw 05 Maj, 2016

Z ręcznika i rękawiczek robiłem wielokrotnie. Kupiłem też "profesjonalną". Powiem że dużej różnicy nie ma.
onesa - Czw 05 Maj, 2016

Alfredo, o widzisz, miałeś porównanie to możesz doradzać chłopakom :D
Alfredo - Sob 07 Maj, 2016

Taa, próbowałem również takiej z mąki ziemniaczanej. Raz wyszła, drugi raz nie. Dużo zależy od tego czy macie co włożyć do środka, żeby odpowiedni otwór miała.
onesa - Sob 07 Maj, 2016

Alfredo, o takim sposobie to nawet nie słyszałam :D
Alfredo - Sob 07 Maj, 2016

Internet pełen różnych pomysłów. Trzeba wykorzystać mikrofale i zamrażarkę. Mąka stygnie tworząc trwałą postać. Tylko otwór trzeba zrobić wkładając coś podobnego ;)
onesa - Nie 08 Maj, 2016

Alfredo, możesz napisać/nagrać tutorial dla chłopaków:D może któremuś się przyda:)
Alfredo - Nie 08 Maj, 2016

onesa, Na specjalne życzenie :)
Potrzebne jest naczynie jakieś, ja wykorzystywałem szklankę od piwa. Do tego wsypujesz 5-6 łyżek mąki ziemniaczanej. Zalewasz kilkoma łyżkami wody. Wstawiasz do mikrofali żeby zaczęło gęstnieć, na minutę, może dwie. Jak zaczyna gęstnieć, w masę należy włożyć jakiś patyk, marchewkę, uniwersalność pełna, w wiadomym celu, tak, żeby było w co wkładać, ale nie do końca, żeby nie zrobić dziury. Potem na 5-6 min znów do mikrofali. Gorące do zamrażarki i jak wystygnie jest gotowa do użycia, wielokrotnego.

onesa - Pon 09 Maj, 2016

Alfredo, no i może teraz któryś z panów przetestuje i podzieli się uwagami :)
MałyPotworek - Wto 10 Maj, 2016

Tylko nie radzę zbyt długo użytkować, bo się pojawiają oznaki przeterminowanej żywności :lol:
David112 - Wto 31 Sty, 2023

Sztuczna pochwa - https://spankadoo.pl
onesa - Sro 01 Lut, 2023

David112 napisał/a:
1. kupujesz paczkę pringelsów
2. kupujesz rękawiczkę najlepiej lateksowe albo coś skórzanego.
3.kupujesz 2 gąbki (polecam tą chrobowatą stronę) najepiej takie do kąpieli
4. jak zjesz prinelsy zostaw opakowanie i umyj je chyba, że chcesz zapach przypraw po chipsach.
5. między 2 gąbki kładziesz rękawiczkę (wejście na rękę zostaw poza gąbkami żeby naciągnąć
6. całość wsadzasz do opakowania po pringelsach i naciągasz żeby rękawiczka się trzymała można użyć taśmy
7. możesz użyć wody albo lubrykantu
8. miłej zabawy :)

Ej dobry pomysł :D Bo nie dość, ze rozwiązanie dość ekologiczne bo z odpadków. To jeszcze tanie. I na pewno łatwiej jest umyć niż tą sklepową za grube pieniądze

Ancymon - Sob 04 Lut, 2023

David112, dobre! Masz jakieś zdjęcie poglądowe? :mrgreen:
toton - Wto 14 Lut, 2023

David112 napisał/a:
1. kupujesz paczkę pringelsów
2. kupujesz rękawiczkę najlepiej lateksowe albo coś skórzanego.
3.kupujesz 2 gąbki (polecam tą chrobowatą stronę) najepiej takie do kąpieli
4. jak zjesz prinelsy zostaw opakowanie i umyj je chyba, że chcesz zapach przypraw po chipsach.
5. między 2 gąbki kładziesz rękawiczkę (wejście na rękę zostaw poza gąbkami żeby naciągnąć
6. całość wsadzasz do opakowania po pringelsach i naciągasz żeby rękawiczka się trzymała można użyć taśmy
7. możesz użyć wody albo lubrykantu
8. miłej zabawy :)

Daj fote bo sam jestem ciekawy :D