Krosty i plamki - Białe kropeczki
ged321 - Sob 05 Mar, 2016 Temat postu: Białe kropeczki Mam te kropeczki od wielu lat na spodniej stronie penisa (ta co się styka z jądrami)
mi nie przeszkadzają, ale trochę nieestetyczne są
co to dokładnie jest? wiem, że jak to wyłapię paznokciami to wyglądają jak takie białe kuleczki pod skórą, niektóre trochę się wycisnęły, ale miniminimalnie.
Kuba85 - Sob 05 Mar, 2016
Zdjęcie kolego, bez tego nikt nie wie co to jest. Można tylko przypuszczać że to gródki perliste.
onesa - Sob 05 Mar, 2016 Temat postu: Re: Białe kropeczki
ged321 napisał/a: | Mam te kropeczki od wielu lat na spodniej stronie penisa (ta co się styka z jądrami)
mi nie przeszkadzają, ale trochę nieestetyczne są
co to dokładnie jest? wiem, że jak to wyłapię paznokciami to wyglądają jak takie białe kuleczki pod skórą, niektóre trochę się wycisnęły, ale miniminimalnie. |
Jeżeli martwisz się i nie wiesz co to dokładnie jest, najlepiej udaj się do lekarza. Możesz również dodać zdjęcia, może ktoś z forum będzie w stanie pomóc.
ged321 - Sob 05 Mar, 2016
OK, ale nie na żołędzi tylko bardziej pod żołędzią na zwykłej skórze
pabllo23 - Sro 09 Mar, 2016
A mi się wydaje, że to prosaki, które nie są groźne.Tworzą się, gdy w ujściu gruczołu dochodzi do nadmiernego gromadzenia się sebum. Jedyny problem to defekt kosmetyczny. Lepiej je usunąć u dermatologa niż sam
|
|