Lu¼ne dyskusje o mêskich sprawach - ma³y penis a seks
Ruben37 - Wto 16 Lut, 2016 Temat postu: ma³y penis a seks Witajcie ch³opaki z ma³ymi penisami , Czy mogliby¶cie opowiedzieæ o waszych do¶wiadczeniach z kobietami , seks . Chodzi mi ogólnie jakie by³y reakcje kobiet przed po seksie. Pytam , bo sam mam ma³ego i a¿ wstyd siê przyznaæ ale moje do¶wiadczenia s± jak narazie marne , mam 14cm i w dodatku cieñkiego , kilka dziewczyn po prostu wy¶mia³o mi siê w twarz a inne udawa³y ¿e wszystko jest ok , ale mo¿na by³o widzieæ ¿e s± niezadowolone. Teraz mam kompleksy i strach przed stosunkiem ¿e znowu padnê ofiar± po¶miewiska.
KVCPER - Wto 16 Lut, 2016
Musisz wyluzowaæ, to po pierwsze, najwa¿niejsze ¿eby cieszyæ siê z seksu i kochaæ swoje cia³o (dziwnie to brzmi, ale tak jest), a jak masz kompleksy to bierz siê za æwiczenia, bo narzekanie jest dla miêczaków Ja osobi¶cie mam 15,5cm. d³. i 12,5cm. obw. (uwa¿am, ¿e mo¿e byæ lepiej, dlatego te¿ wykonujê æwiczenia, ale nie narzekam), jeszcze nie mia³em z³ych do¶wiadczeñ z seksem, zawsze partnerki by³y zadowolone i chcia³y wiêcej mo¿e po prostu przesadzasz, a powiedz mi skoro mówisz, ¿e Twój przyjaciel jest cienki to ile dok³adnie obwodu posiada?
onesa - Sro 17 Lut, 2016
D³ugo¶æ 14 cm to wcale nie jest tak ma³o. Ze statystyk je¿eli chodzi o penisy w Polsce - idealna d³ugo¶æ wynosi od 13,5 cm do 15 cm.
Dla przyk³adu panowie z np. Chin, Japonii, Korei i Indii - nosz± w spodniach przyrodzenia nie przekraczaj±ce 12 cm (od 9,45 cm do 11,58 cm). Porównuj±c te statystyki to Twój penis nie jest ma³y.
salvos - Sro 17 Lut, 2016
Poka¿ foto, to wszyscy oceni±. Zobaczymy czy masz siê czym martwiæ.
bear834 - Sro 17 Lut, 2016
Onesko - masz racje z tym, ¿e i kobiety w azji s± inaczej zbudowane - ni¿sze, chudsze itd od np. Polek
jak kolega trafil na wysokie dziewczyny, lepiej zbudowane to juz inna rozmowa.
to ze smialy Ci sie w twarz z powodu rozmiaru to od razu powinno dyskfalifikowac taka dziewczyne-ciekawe jakby siê czu³a gdyby¶ tak ¶mia³ siê np. z jej cia³a, wielko¶ci piersi, wzrostu czy tuszy. Pod tym wzglêdem faceci chyba s± wiekszymi dzentelmenami.
14cm to jeszcze nie dramat i calkiem ok,
salvos - Sro 17 Lut, 2016
Kup sobie pompkê i po problemie. Jak sobie napompujesz to bêdzie wielki jak kie³basa krakowska.
Krzysztofff - Sro 17 Lut, 2016
Przepraszam , ale takie posty pisz± tylko trole, albo osoby bardzo ma³o do¶wiadczone, maj±ce wypaczone my¶lenie o ¶rednim cz³onku, wychowane na stronkach xxx.
Sam fakt , ¿e kto¶ pisze , ¿e kilka dziewczyn go ju¿ wy¶mia³o, jest praktycznie nierealne, niemo¿liwe.
Teksty typu " ja te¿ mam ma³ego , bo 15,5 " s± dla mnie ¶mieszne, bo to jest wymiar zupe³nie ¶redni.
desktop - Sro 17 Lut, 2016
Jest mo¿liwe, ¿e dziewczyna wy¶mia³a rozmiar cz³onka, ale na ogó³ robi± to podczas k³ótni lub po rozstaniu by dopiec
Krzysztofff - Sro 17 Lut, 2016
desktop napisa³/a: | Jest mo¿liwe, ¿e dziewczyna wy¶mia³a rozmiar cz³onka, ale na ogó³ robi± to podczas k³ótni lub po rozstaniu by dopiec |
Raczej po rozstaniu, aby dopiec, jest mo¿liwe, ale takie co¶ siê rzadko zdarza.
Jak kto¶ pisze , ¿e mia³ tak± sytuacjê ju¿ kilka razy, i ¿e wy¶mia³y mu siê w twarz, to najprawdopodobniej ¶ciema, i k³amstwo.
A 14 cm , to bardzo powszechny rozmiar, byæ mo¿e, ¿e z 1 cm poni¿ej ¶redniej , ale nie jest o jaki¶ ma³y cz³onek.
desktop - Sro 17 Lut, 2016
Ja mia³em dawno temu dziewczynê, która na starcie zmierzy³a cz³onka palcami i zaczê³a porównywaæ rozmiary z innymi w tym i z tymi co pokazywa³a jej kole¿anka na zdjêciach i liczyæ "no to bêdzie nr 3..., a nie numer 5....". Ale teraz jest ju¿ do¶wiadczona i na takie g³upoty nie zwraca uwagi. Takie zachowanie dla zieleninek mo¿e byæ wrêcz typowe.
onesa - Czw 18 Lut, 2016
desktop napisa³/a: | Jest mo¿liwe, ¿e dziewczyna wy¶mia³a rozmiar cz³onka, ale na ogó³ robi± to podczas k³ótni lub po rozstaniu by dopiec |
Oj nie ka¿da jest taka okrutna.
arkan - Sob 20 Lut, 2016
bear834 napisa³/a: | Onesko - masz racje z tym, ¿e i kobiety w azji s± inaczej zbudowane - ni¿sze, chudsze itd od np. Polek
jak kolega trafil na wysokie dziewczyny, lepiej zbudowane to juz inna rozmowa.
to ze smialy Ci sie w twarz z powodu rozmiaru to od razu powinno dyskfalifikowac taka dziewczyne-ciekawe jakby siê czu³a gdyby¶ tak ¶mia³ siê np. z jej cia³a, wielko¶ci piersi, wzrostu czy tuszy. Pod tym wzglêdem faceci chyba s± wiekszymi dzentelmenami.
14cm to jeszcze nie dramat i calkiem ok, |
Kobiety w azji maj± wiêksze i lu¼niejsze pochwy, a jako¶ panowie z mniejszymi przyrodzeniami daj± radê
onesa - Sob 20 Lut, 2016
arkan napisa³/a: | Kobiety w azji maj± wiêksze i lu¼niejsze pochwy, a jako¶ panowie z mniejszymi przyrodzeniami daj± radê |
A sk±d masz takie informacje?
|
|