Lu幡e dyskusje o m瘰kich sprawach - ma造 penis a seks
Ruben37 - Wto 16 Lut, 2016 Temat postu: ma造 penis a seks Witajcie ch這paki z ma造mi penisami , Czy mogliby軼ie opowiedzie� o waszych do鈍iadczeniach z kobietami , seks . Chodzi mi og鏊nie jakie by造 reakcje kobiet przed po seksie. Pytam , bo sam mam ma貫go i a� wstyd si� przyzna� ale moje do鈍iadczenia s� jak narazie marne , mam 14cm i w dodatku cie鎥iego , kilka dziewczyn po prostu wy鄉ia這 mi si� w twarz a inne udawa造 瞠 wszystko jest ok , ale mo積a by這 widzie� 瞠 s� niezadowolone. Teraz mam kompleksy i strach przed stosunkiem 瞠 znowu padn� ofiar� po鄉iewiska.
KVCPER - Wto 16 Lut, 2016
Musisz wyluzowa�, to po pierwsze, najwa積iejsze 瞠by cieszy� si� z seksu i kocha� swoje cia這 (dziwnie to brzmi, ale tak jest), a jak masz kompleksy to bierz si� za 獞iczenia, bo narzekanie jest dla mi璚zak闚 Ja osobi軼ie mam 15,5cm. d�. i 12,5cm. obw. (uwa瘸m, 瞠 mo瞠 by� lepiej, dlatego te� wykonuj� 獞iczenia, ale nie narzekam), jeszcze nie mia貫m z造ch do鈍iadcze� z seksem, zawsze partnerki by造 zadowolone i chcia造 wi璚ej mo瞠 po prostu przesadzasz, a powiedz mi skoro m闚isz, 瞠 Tw鎩 przyjaciel jest cienki to ile dok豉dnie obwodu posiada?
onesa - Sro 17 Lut, 2016
D逝go嗆 14 cm to wcale nie jest tak ma這. Ze statystyk je瞠li chodzi o penisy w Polsce - idealna d逝go嗆 wynosi od 13,5 cm do 15 cm.
Dla przyk豉du panowie z np. Chin, Japonii, Korei i Indii - nosz� w spodniach przyrodzenia nie przekraczaj帷e 12 cm (od 9,45 cm do 11,58 cm). Por闚nuj帷 te statystyki to Tw鎩 penis nie jest ma造.
salvos - Sro 17 Lut, 2016
Poka� foto, to wszyscy oceni�. Zobaczymy czy masz si� czym martwi�.
bear834 - Sro 17 Lut, 2016
Onesko - masz racje z tym, 瞠 i kobiety w azji s� inaczej zbudowane - ni窺ze, chudsze itd od np. Polek
jak kolega trafil na wysokie dziewczyny, lepiej zbudowane to juz inna rozmowa.
to ze smialy Ci sie w twarz z powodu rozmiaru to od razu powinno dyskfalifikowac taka dziewczyne-ciekawe jakby si� czu豉 gdyby� tak 鄉ia� si� np. z jej cia豉, wielko軼i piersi, wzrostu czy tuszy. Pod tym wzgl璠em faceci chyba s� wiekszymi dzentelmenami.
14cm to jeszcze nie dramat i calkiem ok,
salvos - Sro 17 Lut, 2016
Kup sobie pompk� i po problemie. Jak sobie napompujesz to b璠zie wielki jak kie豚asa krakowska.
Krzysztofff - Sro 17 Lut, 2016
Przepraszam , ale takie posty pisz� tylko trole, albo osoby bardzo ma這 do鈍iadczone, maj帷e wypaczone my郵enie o 鈔ednim cz這nku, wychowane na stronkach xxx.
Sam fakt , 瞠 kto� pisze , 瞠 kilka dziewczyn go ju� wy鄉ia這, jest praktycznie nierealne, niemo磧iwe.
Teksty typu " ja te� mam ma貫go , bo 15,5 " s� dla mnie 鄉ieszne, bo to jest wymiar zupe軟ie 鈔edni.
desktop - Sro 17 Lut, 2016
Jest mo磧iwe, 瞠 dziewczyna wy鄉ia豉 rozmiar cz這nka, ale na og馧 robi� to podczas k堯tni lub po rozstaniu by dopiec
Krzysztofff - Sro 17 Lut, 2016
| desktop napisa�/a: | Jest mo磧iwe, 瞠 dziewczyna wy鄉ia豉 rozmiar cz這nka, ale na og馧 robi� to podczas k堯tni lub po rozstaniu by dopiec |
Raczej po rozstaniu, aby dopiec, jest mo磧iwe, ale takie co� si� rzadko zdarza.
Jak kto� pisze , 瞠 mia� tak� sytuacj� ju� kilka razy, i 瞠 wy鄉ia造 mu si� w twarz, to najprawdopodobniej 軼iema, i k豉mstwo.
A 14 cm , to bardzo powszechny rozmiar, by� mo瞠, 瞠 z 1 cm poni瞠j 鈔edniej , ale nie jest o jaki� ma造 cz這nek.
desktop - Sro 17 Lut, 2016
Ja mia貫m dawno temu dziewczyn�, kt鏎a na starcie zmierzy豉 cz這nka palcami i zacz窸a por闚nywa� rozmiary z innymi w tym i z tymi co pokazywa豉 jej kole瘸nka na zdj璚iach i liczy� "no to b璠zie nr 3..., a nie numer 5....". Ale teraz jest ju� do鈍iadczona i na takie g逝poty nie zwraca uwagi. Takie zachowanie dla zieleninek mo瞠 by� wr璚z typowe.
onesa - Czw 18 Lut, 2016
| desktop napisa�/a: | Jest mo磧iwe, 瞠 dziewczyna wy鄉ia豉 rozmiar cz這nka, ale na og馧 robi� to podczas k堯tni lub po rozstaniu by dopiec |
Oj nie ka盥a jest taka okrutna.
arkan - Sob 20 Lut, 2016
| bear834 napisa�/a: | Onesko - masz racje z tym, 瞠 i kobiety w azji s� inaczej zbudowane - ni窺ze, chudsze itd od np. Polek
jak kolega trafil na wysokie dziewczyny, lepiej zbudowane to juz inna rozmowa.
to ze smialy Ci sie w twarz z powodu rozmiaru to od razu powinno dyskfalifikowac taka dziewczyne-ciekawe jakby si� czu豉 gdyby� tak 鄉ia� si� np. z jej cia豉, wielko軼i piersi, wzrostu czy tuszy. Pod tym wzgl璠em faceci chyba s� wiekszymi dzentelmenami.
14cm to jeszcze nie dramat i calkiem ok, |
Kobiety w azji maj� wi瘯sze i lu幡iejsze pochwy, a jako� panowie z mniejszymi przyrodzeniami daj� rad�
onesa - Sob 20 Lut, 2016
| arkan napisa�/a: | Kobiety w azji maj� wi瘯sze i lu幡iejsze pochwy, a jako� panowie z mniejszymi przyrodzeniami daj� rad� |
A sk康 masz takie informacje?
|
|