Luźne dyskusje o męskich sprawach - Najwieksze świństwa wyrządzone przez kobiety

bear834 - Pon 18 Sty, 2016
Temat postu: Najwieksze świństwa wyrządzone przez kobiety
temat do pogadania - można napisać co Wam leży na wątrobie, historie rozstań/zdrad/powrotów. Może macie ciekawe historie-niekoniecznie z happy endem ale takie które dały Wam do myślenia i innego spojrzenia na relacje damsko-męskie.

Ja mogę zacząć:)
Wg mnie najgorszym świństwem jaki może wyrządzić laska to oglądanie się za innymi facetami będąc jeszcze w związku. Rozumiem zakończenie znajomości-rozstanie (bo różnie w życiu bywa) ale szukanie drugiej opcji na boku to przegięcie pały.
I tu historia dobrego mojego kumpla, który kilka lat temu poznał kobiete-wielka miłość, oboje zakochani, zero zdrad itp. Po prostu idealna para. Pech chciał, że po 3 latach on wpadł w małe kłopoty finansowe. Nie mógł sobie pozwolić na życie na takim poziomie jak wcześniej, do tego tyrał praktycznie całe dnie (druga robota itp)-co za tym idzie nie miał tyle czasu dla kobiety. Robił to dla niej ale niestety-ona już to inaczej widziała i chyc odeszła do innego. Na szczęście kumpel zachował zimną glowę, wyszedł szybko z problemów finansowych, stanął na nogi i zaczeło mu się powodzić. Nie muszę pisać kto pojawił sie u niego w drzwiach gdy zaczął jeżdzić dobrym autem...

onesa - Pon 18 Sty, 2016

Myślę, że dotyczy to obu płci w równym stopniu, aczkolwiek temat ciekawy.
Waldek18 - Czw 21 Sty, 2016

Widocznie Twojego kolegi los tak chciał bo pokazał że jak to się mowi.. była blacharą :) co wyszło według mnie na dobre dla niego :)