Stulejka - Obrzezanie całkowite Warszawa-gdzie?
pio90 - Sro 11 Lis, 2015 Temat postu: Obrzezanie całkowite Warszawa-gdzie? Witam, mam zamiar poddać się obrzezaniu całkowitemu. Jaką klinikę, lekarza możecie polecić na terenie Warszawy ? Chodzi mi o gabinety prywatne bo na NFZ nie chce mi się czekać.
kotecek94 - Sro 11 Lis, 2015
pio90 - Czw 12 Lis, 2015
Jedno i drugie Mam krótkie wedzidelko i długi napletek. A nie ma chyba sensu bawić się w palstyke.
Kuba85 - Czw 12 Lis, 2015
przeszkadza Ci to? Wędzidełko da się rozciągnąć co prawda nie z tak szybkim efektem jak operacyjne wycięcie, ale zawsze to alternatywa do skalpela.
Spróbuj chodzić ze ściągniętym napletkiem, a dopiero później decyduj się na obrzezanie bo jak ciachną to "to se nevrátí".
onesa - Czw 12 Lis, 2015
A co jest złego w obrzezaniu? Chyba łatwiej wtedy zachować higienę.
pio90 - Czw 12 Lis, 2015
Kuba85 wędzidełka nie da sie rozciągnąć nie moge chodzić ze ściągniętym napletkiem jeżeli zaraz krotki napletek go sciaga. Ostatnio miałem grzybice krotka bo trwała 3dni po niej zaczęła mi pękać skora na napletku co doprowadziło do małej stulejki nie wiem czy nie odwracalnej bo sie jeszcze wszystko nie zagoiło. Więc tu moja decyzja zeby to obciac i miec spokoj.
Kuba85 - Pią 13 Lis, 2015
Cytat: | A co jest złego w obrzezaniu? Chyba łatwiej wtedy zachować higienę. | Nie ma nic złego tylko to nie odwracalna decyzja. Jak się chodzi ze ściągniętym napletkiem to higiena też jest dużo łatwiej
pio90 napisał/a: | Kuba85 wędzidełka nie da sie rozciągnąć | Da się, bo to zrobiłem.
pio90 napisał/a: | Ostatnio miałem grzybice krotka bo trwała 3dni | od czego jeżeli można zapytać?
pio90 - Sob 14 Lis, 2015
Cytat: | pio90 napisał/a: | Ostatnio miałem grzybice krotka bo trwała 3dni | od czego jeżeli można zapytać? |
Zaraziłem się od dziewczyny
onesa - Pon 16 Lis, 2015
3 dni leczenia grzybicy? To szybko.
|
|