Luźne dyskusje o męskich sprawach - Higiena intymna

bear834 - Wto 06 Paź, 2015
Temat postu: Higiena intymna
Panowie, taki temat - czego uzywacie do mycia sprzetu?
ostatnio slyszalem ze wszelkie zele pod prysznic to nie za dobre wyjscie, a mydlo strasznie wysusza naskorek.
moze jakies specjalne plyny do higieny takie jak maja kobiety? fajnie jakbyscie dali nazwy specyfikow;)

onesa - Sro 07 Paź, 2015

W każdym supermarkecie znajdziesz, w drogerii czy jakimkolwiek innym sklepie. Mój facet używa mojego, aktualnie mam żel "Kora dębu" natural extrast z Carrefoura. żadne z nas nie narzeka.
Są jeszcze z Ziaji, Biały Jeleń, provag, Lactacyd... i mogłabym tak wymieniać do końca świata.

Flinston - Sro 07 Paź, 2015

Z tym, ze żele dla mężczyzn i dla kobiet to nie to samo. Przede wszystkim te produkty różnią się pH które jest inne dla kobiet inne dla mężczyzn.

[/list]

PPP13 - Sro 07 Paź, 2015

Flinston gdzie takie kosmetyki można kupić?
onesa - Czw 08 Paź, 2015

Flinston, o proszę, o tym to nie wiedziałam i nawet nigdy takich kosmetyków nie widziałam na sklepowych półkach.
PanTak - Sob 17 Paź, 2015

Wszystkie można kupić np. w Rossmannie :)

PS> polecam żele firmy AA

Usant - Czw 09 Mar, 2023

Ja pielęgnacja intymna jest ważna i lepiej wybierać odpowiednie produkty, wybierać naturalne produkty, byłam ostatnio w salonie kosmetycznym i zafarbowali mi głowę nienaturalnymi kosmetykami i spowodowało to podrażnienia na całej skórze, czy możecie mi wskazać dobry salon kosmetyczny?
Matona - Czw 09 Mar, 2023

Uważam też, że naturalne produkty są ważne, mimo że w dzisiejszych czasach kosztują sporo, to niebezpiecznie jest wpaść w takie sytuacje jak Twoja. Dlatego nie chodzę do tanich miejsc czy salonów kosmetycznych, bo łatwiej jest pójść do SPAM i wiedzieć, że zawsze będzie się wyżymać i pielęgnować naturalnymi produktami.
onesa - Sro 15 Mar, 2023

Usunięte
Ancymon - Sob 18 Mar, 2023

Skoro już odgrzebano temat, to napiszę, że osobiście używam żel do higieny intymnej od AA.
Wcześniej używałem płyn Ziaja, ale zaczęli tam lać chyba samą wodę.

Ko2a11 - Pon 27 Mar, 2023

Ja polecam żel do higieny intymnej męskiej marki Yope, można go kupić w Hebe. Jest naturalny i zajebiście pachnie.
Usant - Pią 31 Mar, 2023

Każdy, kto mieszka w Warszawie, wie, jak trudno jest znaleźć dobry salon kosmetyczny. Dlatego zdecydowałam się wypróbować https://p-de-p.pl/ , o którym usłyszałam wiele dobrych opinii. Po pierwszej wizycie byłam bardzo zadowolona z usług, jakie tam otrzymałam. A czy Wy już znaleźliście swój ulubiony salon?
Siwy1945 - Pią 07 Kwi, 2023

Ja osobiście kupuje i używam żelu do higieny intymnej najlepiej się sprawdza do tego zawsze jestem ogolony dokładnie do zera co pomaga w utrzymaniu czystości. Oprócz tego że pomaga to w utrzymaniu czystości po prostu nie lubię mieć tam włosów