Luźne dyskusje o męskich sprawach - Jakie umiejętności chcielibyście posiąść wobec penisa?
PPP13 - Pon 05 Paź, 2015 Temat postu: Jakie umiejętności chcielibyście posiąść wobec penisa? Z tego co czytam na tym forum to ludzie dążą do różnych celów związanych z penisem- jedni chcą swojego powiększyć, drudzy pozbyć się przedwczesnego wytrysku, jeszcze inni nic nie chcą, bo tak im pasuje.
Ogólnie chciałbym, żebyście pod tym postem pisali, jaką umiejętność dotyczącą penisa chcielibyście umieć (może być też jednorazowe, ale trwałe zrobienie czegoś z penisem). Może być to realistyczne (np. dłuższy o 5 cm penis), może być zupełnie nieprawdopodobne (np. możliwość kontrolowania penisa jak ręki), chodzi o wasze marzenia w tej kategorii.
PPP13
MałyPotworek - Wto 06 Paź, 2015
Ja na przykład chciałbym umieć nim ruszać tak, jak potrafią to inne zwierzęta
mony1212 - Wto 06 Paź, 2015
Ciekawe pytanie Ja chciałbym powiększyć długość do 20 cm bez dociskania oraz obwód do 16 cm to w zupełności by mi starczylo
Per Rectum - Wto 06 Paź, 2015
Dla mnie wielkość penisa nie jest istotna. Za cenniejszą uważam predyspozycję do kilkukrotnego "dochodzenia" w niedługim czasie, jak chłopak z autobusu, którego niegdyś zaprezentowałem w kąciku filmowym.
Heretyk - Wto 06 Paź, 2015
MalyPotworek ale twoje zdjecie jest sztuczne xD
Jezuuu a czemu?
Po prostu odpowiednia perspektywa działa cuda
redman32 - Wto 06 Paź, 2015
Mały Potworek wcale nie jest taki mały
Po prostu na tym zdjeciu jestem w pozycji siedzącej a aparat byl blisko penisa
redman32 - Wto 06 Paź, 2015
W dużej mierze to po prostu zasługa dużego kutasa
Heretyk - Wto 06 Paź, 2015
Dla mnie to wyglada na retuszowany w photoshocie xp
Zapraszam na mojego snapa
PPP13 - Wto 06 Paź, 2015
Ale co komu przeszkadza profilówka kogoś innego?
|
|