Luźne dyskusje o męskich sprawach - Jak uwieść nauczyciela i wasze akcje z nimi
Młodyy15 - Sob 26 Wrz, 2015 Temat postu: Jak uwieść nauczyciela i wasze akcje z nimi Macie jakieś pomysły jak uwieść nauczyciela? Mój obecny wfista (mam z nim wf i basen) trafia idealnie w mój gust Tylko nijak nie wiem jak do niego podejść A wy mieliście jakieś akcje z nauczycielem? Jak było?^^
Pinoki0 - Sob 26 Wrz, 2015
Pokaż mu się w dwuznacznej sytuacji - niby niechcący - z wyraźnym wzwodem np.
onesa - Pon 28 Wrz, 2015
Młodyy15, a wiesz, że jest gejem? Bo jeśli nie, to nic nie zdziałasz raczej. No i on może przez coś takiego stracić pracę, więc raczej będzie się pilnował.
Młodyy15 - Pon 28 Wrz, 2015
Pewności nie mam a co do straty pracy zawsze można się zamknąć w pokoju, oczywiście sami
redman32 - Pon 28 Wrz, 2015
chyba zwariowałeś
Aniaxpo - Sro 07 Paź, 2015
Dobre to znaczy z góry założyłeś, że jest homoseksualnym pedofilem mającym gdzieś prawo i jedyny twój problem to to jak go uwieść
onesa - Czw 08 Paź, 2015
Jak byłam młodsza to jakoś nigdy nie miałam nawet fantazji z nauczycielami, a co dopiero takie zauroczenie. A może po prostu trafiałam na tych mało czarujących?
men1995 - Wto 13 Paź, 2015
jak byłem w 3 klasie gimnazjum to chodziliśmy na basen z nauczycielem który młody nie był więc geje nie mieli na co popatrzeć ok. 50 miał na pewno
ale jako że w grupie byli sami faceci to zawsze gacie szły w dół i bez skrępowania się myli/przebierali ogólnie co do nauczyciela to podejście miał dobre, poruszał męskie tematy, gadaliśmy o dziewczynach, potrafił się zaśmiać z jakimś podtekstem aczkolwiek chyba żaden chłopak nie myślał o jakiś flirtach,podrywach itp
onesa - Sro 14 Paź, 2015
men1995, są i tacy, których kręcą starsi partnerzy. Tylko pytanie, czy gejów jest aż tyle, żeby w waszej grupie był jakiś.
bear834 - Pon 02 Lis, 2015
a inna opcja- akcje z nauczycielkami?;) tak dla przykladu ostatnia klasa liceum, wiadomo - mlodziez nabuzowana a tu nowa polonistka swiezo po studiach, budowa idealna, dosc odwazny stroj, kto tak nie mial?;)
mony1212 - Pon 02 Lis, 2015
bear834, Ją tak miałem,ale z nauczycielka angielskiego
bear834 - Pon 02 Lis, 2015
mony i jak to sie skonczylo? zapewne ciezko bylo sie skupic na przyswojeniu materialu?;)
onesa - Pon 02 Lis, 2015
A u ciebie bear834, jak się skończyło?
mony1212 - Pon 02 Lis, 2015
bear834, Ona wyglądała strasznie kobieco.Świetne poczucie humoru,ładna twarz no i ten dekolt ... Mniam Zdarzały się dni w których przez całą lekcje miałem wzwod ! A wiecie gdzie zawsze siedziałem ? Przed nią
onesa - Wto 03 Lis, 2015
mony1212, no to dobre miejsce
Ale wynikło coś z tego potem?
mony1212 - Wto 03 Lis, 2015
Nic nie wyniklo. Ja miałem wtedy 15 lat ona 23-25.Kiedyś taki typowy patus z mojej grupy (dwie klasy łączone,były dzielone na grupy) powiedział do niej ,że ladne ma cycki ona się zaczerwienila i zrypala go za to.Strasznie mi się ona podobała. Patrząc po profilu na FB dużo się nie zmieniła ...
|
|