Luźne dyskusje o męskich sprawach - Detektyw

antares - Sob 05 Wrz, 2015
Temat postu: Detektyw
Witam ;) Nie wiem czy ma to jakiś sens ale chciałbym skorzystać usług detektywistycznych ale nie wiem czy oni się zajmują takim czymś. Na pewnym portalu społecznościowym bardzo popularnym poznałem pewną osobę z tą osobą później miałem kontakt przez takie komunikatory jak np. gg i nagle ta osoba zniknęła, wiem, że jest z miasta obok mojego i czy w takim przypadku detektyw mi pomoże i znajdzie taką osobą ? poprzez nicki czy numer gg ?
onesa - Sob 05 Wrz, 2015

antares, Jeśli ta osoba dodała informacje o sobie, oczywiście prawdziwe, to jak najbardziej. Ale w sumie obecnie chyba mało kto to podaje. A czy w tych komunikatorach da się wyśledzić Ip to już kompletnie nie wiem, lepiej na jakimś technicznym forum zapytaj.
redman32 - Sob 05 Wrz, 2015

daj sobie spokój

To pójdę z tym do detektywa. Nie potrafie sobie dać spokoju, nie mogę jeść, nie mogę spac, ciągle płacze, nie mam nawet ochoty stać z łóżka, nie wiedziałem, że tak można się zakochać w kimś przez internet ;( ja żyć nie potrafię bez niego. Nic mi teraz nie wychodzi, nie potrafie nic załatwić, kierowanie autem to dla mnie teraz jakaś masakra. We wtorek idę do psychanalityka bo nie umiem sobie sam, że sobą poradzić.
redman32 - Sob 05 Wrz, 2015

idź lepiej do psychiatry. Skoro tak się zachowujesz to nic dziwnego, że uciekła.

redman32 napisał/a:
idź lepiej do psychiatry. Skoro tak się zachowujesz to nic dziwnego, że uciekła.

Nigdy tak się nie zachowywałem, teraz gdy zniknął nie wiem co ze mną się dzieje. Nie potrafie sobie poradzić

onesa - Pon 07 Wrz, 2015

może rzeczywiście psychoanalityk pomoże ci bardziej niż detektyw.