Luźne dyskusje o męskich sprawach - Najdluzszy penis jakiego widziales na zywo
bear834 - Pią 04 Wrz, 2015 Temat postu: Najdluzszy penis jakiego widziales na zywo ...
mony1212 - Pią 04 Wrz, 2015
Myślisz,że ktoś powie Ci prawdę ? Ja nie miałem styczności widzieć penisow kolegów Nie interesuje mnie to zbytnio,wolę popatrzeć na kobiety facetow mających te +25 cm ,może liczyć zapewne w setce.:) choć temat ciekawy
kadeon - Pią 04 Wrz, 2015 Temat postu: Re: Najdluzszy penis jakiego widziales na zywo
bear834 napisał/a: | Do tematu zainspirowal mnie redman - skoro nie chcecie pokazywac na forum swoich najdluzszych penisow to moze czysto teoretycznie ocenimy jaki najdluzszy penis moze byc w Polsce?
Spotkaliscie sie kiedys z rozmiarem wiekszym niz np >25cm wsrod znajomych? |
redman nie ma 25cm.
Aniaxpo - Pią 04 Wrz, 2015
Niewielki sens jest słuchać ludzi w tej kwestii. Po pierwsze może kłamią, może żartują. Poza tym nawet jeżeli nie, to nie wiesz jak oni to mierzą, od góry, prostopadle do ciała od kości, od jaj, a może od odbytu .
mony1212 - Pią 04 Wrz, 2015
Aniaxpo, Dokładnie
[ Dodano: Sob 05 Wrz, 2015 ]
Największego penisa na tym forum ma Venom666,który ma ponoć 24 cm z tego co pisze.Zresztą widać po zdjęciach,że raczej nie klamie
redman32 - Sob 05 Wrz, 2015
Trudno oceniać wielkość na podstawie samego oglądania. Jedna z moim dziewczyn oceniła mojego penisa ma 24cm, a jak dałem jej linijkę to była bardzo zdziwiona, że tylko 20cm bo jej były mówił, że ma 20 a miał mniejszego ode mnie i tak się ściemy rozpowszechniają
onesa - Sob 05 Wrz, 2015
bear834, ja w każdym razie nie widziałam
|
|