Ogólnie o potencji - Poped seksualny
stebat7 - Nie 10 Gru, 2006 Temat postu: Poped seksualny Witam!!!
Czy macie czasami tak ze nie czujecie zadnej chceci na seks? Czasami chcialbym doslownie miec trzy partnerki a czasami jestem taki nijaki. I zaznaczam, ze nie jest to kwestia zlego dnia bo to trwa nawet kilka dni. Jak jest z wami?
xxxbamboxxx - Nie 10 Gru, 2006
Ehh...Glupi Temat;/ a czy zawsze musisz miec ochote na sekss, takk my tez czasem nie mamy na to ochoty,
Strikerx - Nie 10 Gru, 2006 Temat postu: odp To normalne i nie chodzi tylko o seks...
harold mckee - Nie 10 Gru, 2006
xxxbamboxxx napisał/a: | Ehh...Glupi Temat;/ a czy zawsze musisz miec ochote na sekss, takk my tez czasem nie mamy na to ochoty, |
dlaczego zaraz glupi ? moim zdaniem normalny -.-
oczywiscie ze sa takie dni to normalne .. znowu jakby Ci sie caly czas chcialo uprawiac sex to se pomysl co to by bylo idziesz ulica i tylko myslisz o pipce hehe - i taki dni tez sa hehe
paulinka - Nie 10 Gru, 2006
to chyba normalne że nieraz jest gorszy dzien i sie nie chce chodz u mnie to żadkosc ze 2-3 dni w miesiacu zdarzy sie tak jak jestem zmeczona albo na kacu....
omg hehehe powaznie ?
btw: Harold wiesz jak Paulinka wyglada?, Bo ja chetnie bym z nia zgrzeszył:P dobre ciaŁko ma kolezanka
wiem .. ale nie jestem upowazniony do udzualania takich informacji, nie masz na co liczyc znaczy napewno nie odemnie ..
harold mckee napisał/a: | wiem .. ale nie jestem upowazniony do udzualania takich informacji, nie masz na co liczyc znaczy napewno nie odemnie .. |
DO Jakich informacjii, o czym mowisz?
poczulam sie zawstydzona i prosze nie gadajcie na mój temat dziekuje :*
hehehe :D:D ja tylko odpowiadam na pytanie .. nic wiecej o Tobie nie napisalem
;pp
xxxbamboxxx napisał/a: | harold mckee napisał/a: | wiem .. ale nie jestem upowazniony do udzualania takich informacji, nie masz na co liczyc znaczy napewno nie odemnie .. |
DO Jakich informacjii, o czym mowisz? |
no jesli chodzi i Jej wyglad czy fotki o to mi chodzilo tylko
a to ja mam jej chyba z 15 fotek i wiem jak wyglada ;p yo
Strikerx - Nie 10 Gru, 2006 Temat postu: odp .........
harold mckee - Nie 10 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | ......... |
:>
mieliscie o mnie nie gadac
i nie gadalismy !
|
|