Ogólnie o potencji - Poped seksualny

stebat7 - Nie 10 Gru, 2006
Temat postu: Poped seksualny
Witam!!!
Czy macie czasami tak ze nie czujecie zadnej chceci na seks? Czasami chcialbym doslownie miec trzy partnerki a czasami jestem taki nijaki. I zaznaczam, ze nie jest to kwestia zlego dnia bo to trwa nawet kilka dni. Jak jest z wami? :roll:

xxxbamboxxx - Nie 10 Gru, 2006

Ehh...Glupi Temat;/ a czy zawsze musisz miec ochote na sekss, takk my tez czasem nie mamy na to ochoty,
Strikerx - Nie 10 Gru, 2006
Temat postu: odp
To normalne i nie chodzi tylko o seks... :shock:
harold mckee - Nie 10 Gru, 2006

xxxbamboxxx napisał/a:
Ehh...Glupi Temat;/ a czy zawsze musisz miec ochote na sekss, takk my tez czasem nie mamy na to ochoty,

dlaczego zaraz glupi ? moim zdaniem normalny -.-

oczywiscie ze sa takie dni :D to normalne .. znowu jakby Ci sie caly czas chcialo uprawiac sex :D to se pomysl co to by bylo :D idziesz ulica i tylko myslisz o pipce :D hehe - i taki dni tez sa :D hehe

paulinka - Nie 10 Gru, 2006

to chyba normalne że nieraz jest gorszy dzien i sie nie chce chodz u mnie to żadkosc :oops: ze 2-3 dni w miesiacu zdarzy sie tak jak jestem zmeczona albo na kacu....

omg :D hehehe powaznie ? :P

btw: Harold wiesz jak Paulinka wyglada?, Bo ja chetnie bym z nia zgrzeszył:P dobre ciaŁko ma kolezanka :)

wiem .. :P ale nie jestem upowazniony do udzualania takich informacji, nie masz na co liczyc :) znaczy napewno nie odemnie .. :P

harold mckee napisał/a:
wiem .. :P ale nie jestem upowazniony do udzualania takich informacji, nie masz na co liczyc :) znaczy napewno nie odemnie .. :P

DO Jakich informacjii, o czym mowisz?

poczulam sie zawstydzona i prosze nie gadajcie na mój temat dziekuje :*

hehehe :D :D:D ja tylko odpowiadam na pytanie .. nic wiecej o Tobie nie napisalem :P

;pp

xxxbamboxxx napisał/a:
harold mckee napisał/a:

DO Jakich informacjii, o czym mowisz?

no jesli chodzi i Jej wyglad czy fotki :) :P o to mi chodzilo tylko :)

a to ja mam jej chyba z 15 fotek i wiem jak wyglada ;p yo
Strikerx - Nie 10 Gru, 2006
Temat postu: odp
.........
Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a:
.........

:>

mieliscie o mnie nie gadac :(