Ćwiczenia - Ćwiczenia w Okresie Dojrzewania? Negatywne czy Neutralne?
xxxbamboxxx - Nie 10 Gru, 2006 Temat postu: Ćwiczenia w Okresie Dojrzewania? Negatywne czy Neutralne? Witamm! A wiec z racjii tej, iz zauwazylem ze wieksza wiekszosc wiekszej wiekszosci to Panowie w okresie dojrzewania, ktorzy robia cwiczenia, by powiekszyc swojego czlonka, poniewaz wydaje im sie, ze maja ''za malego'' . No cozz, kazdy ma swoje teorie na ten temat, ale maly to moze byc jak ma naprawde 10 cm czy mniej. Powyzej nie ma tragedii, ale jak ktos juz sie zle z tym czuje i postanawia robic cwiczenia to Wlasnie. Czy jest to negatywne w okresie dojrzewania czy nie ma zadnego wplywu i znaczenia? Niech się wypowiadają Ci bardziej ''obeznani'' w tych sprawach. Moze w ten sposob, Ci Panowie w okresie dojrzewania dowiedza sie czy powinni robic tak owe cwiczenia, czy sie z tym wstrzymac? Pozdrawiamm~!
NOWAK - Nie 10 Gru, 2006
POPIERAM:D
harold mckee - Nie 10 Gru, 2006
sadze ze prace w czasie okresu dojrzewania moznna sobie darowac .. bo wtedy sie wszystko dopiero ksztaltuje .. wiec nie ma sensu tego zmieniac .. takie moje zdanie..
xxxbamboxxx - Nie 10 Gru, 2006
harold mckee napisał/a: | sadze ze prace w czasie okresu dojrzewania moznna sobie darowac .. bo wtedy sie wszystko dopiero ksztaltuje .. wiec nie ma sensu tego zmieniac .. takie moje zdanie.. |
Raczej sie zgadzam z tą wypowiedzią,
muchomorek - Wto 12 Gru, 2006
Mnie tez sie tak wydaje.
harold mckee - Wto 12 Gru, 2006
mialo miec poparcie
muchomorek - Sob 20 Sty, 2007
harold mckee napisał/a: | mialo miec poparcie |
Ja też to popieram. Jak zaczynać to nie wcześniej jak 18-19 lat.
simon_85 - Pią 02 Lut, 2007
Takze popieram, poniewaz taki nastolatek bedzie sobie powiekszal penisa cwiczeniami to moze sie okazac ze naturalnie mu jeszcvze przybedzie cm, a za duzy to tez jest lipa
Markey87 - Sob 03 Lut, 2007
Czytam czytam i normalnie śmiech ogarnia. Ludzie w okresie dojrzewania, sie wsłnie wszystko zaczyna wierzcie Mi mam 20 lat i dużo wiem na ten temat. Sam zaczłałem sie mastrubowac w wieku ok 15 lat, i wiem, że sama mastrubacja nie jest niczym złym, w żadnym okresie i nie przyprawi nas to o żadne problemy związane z wielkością ani niczym innym, co mogłoby nam zaszkodzić, jaki urośnie taki bedzie i kropa. tak wiec, dla kolegi mam rade, rób jak uwazasz, chceCi sie to ćwicz nie chce ci sie to nie, no i oczywiście, tylko nie używaj żadnych pompek do powiekszania ani tym podobnych rzeczy, bo wtedy możesz dopiero żałować.
daniel - Pią 23 Lut, 2007
Myślę, że faceci w okresie dojrzewania nie powinni wykonywać ćwiczeń na powiększanie penisa, ponieważ ich narządy płciowe jeszcze się kształtują i ''rosną''. Wiem coś o tym bo sam to przechodzę.
Minie okres dojrzewania-mały penis-wtedy ćwicz..............
Darek69 - Pią 13 Kwi, 2007
najlepiej cwiczyć kiedy penis rośnie
Bruno Pelletier - Pią 13 Kwi, 2007
Darek69, a skąd ta pewność ??
malutki001 - Nie 15 Kwi, 2007
wlasnie skad ta pewnosc?
ankylosaurus - Pią 11 Maj, 2007
Ale nie hamuje to w żaden sposób naturalnego przyrostu?
dbthefuture - Pią 01 Cze, 2007
[quote="Markey87"] NA forum bylo kilka typkow wypowiadajacych sie , którzy mowili ze od 16 roku zycia do okolo 19-20 nic nie przybyło . To co to za okres dojrzewania ?
Ja zobaczylem ze mi oistatnio cos nie rosnie wiec zamiast czekac to biore sie do pracy , a nie bede taki cieć i czekał na cud ...
malapalka - Pią 01 Cze, 2007
ja zaczynam cwiczyc mojego wacka mam 16 lat biore jakas dobra pompke masci i cwiczenia wiem ze jak sie postaram to beda efekty
dbthefuture - Nie 03 Cze, 2007
ja mam 17 lat, heh ja tez daje czadu teraz
Zakupilem dobra pompke za 200 zl, krem i talbetki penimax oraz podrecznik powiekszania penisa . Ciekawe czy beda jakies efekty
Chce przynajmniej dojsc do 18 cm
W zwisie ... Bo narazie to mam 14 , a z doswiadczenia wiem ze dziewczyny wola duze penisy ..., moze nie wszystkie ale wiekszość
patryk1814 - Pon 11 Cze, 2007 Temat postu: prawda czy fałsz mam pytanie.
czy po suplementach i odrzywkach czy tez sterydach penis juz nie rosnie???? czy tez nawet maleje ( z tego co inni mowia)
wiele o tym słysze a nie wiem czy to prawda...
co wy o tym sadzicie ??????[/b]
malapalka - Pon 11 Cze, 2007
po sumplementach nic nie maleje zaden penis
po sterydach jak bierze w okresie dojrzewania to cos tam mozesz zahamowac ale nie koniecznie penisa zalezy od organizmu rozne sa skutki uboczne zalezy jak twoj organizm zareaguje na dany steryd dlatego saa bierze sie najlepiej po ukonczeniu 21 roku zycia. PO STERYDACH PENIS NIE MALEJE WBIJCIE SOBIE TO WKONCU DO GLOWY!!
jednooko1983 - Wto 12 Cze, 2007
to zależy co będziesz żarł, ale o rozmiary penisa to ty się nie bój, bo nic mu do tego... obawiałbym się raczej ingerowania w gospodarkę hormonalną teściem który jest wytwarzany przez jądra czy innym ścierwem... no i oczywiście przerost prostaty... poczytaj o sterach na innych forach które konkretnie się tego tyczą... i kup sobie odżywki odpowiedzialne za hamowanie katabolizmu białek i wsio i jedyne co - to rypiesz sobie wątrobę łykając po 20-30 tabletek dziennie... a stery sobie odpuść...
ruchaczows - Czw 05 Lip, 2007
Ja jestem zdania że najlepsze przyrosty osiąga się właśnie podczas dojrzewania.Łatwiej stymulować do wzrostu organizm który się jeszcze rozwija i sam rośnie.Z wiekiem coraz trudniej o przyrosty o czym sam się przekonałem.
malapalka - Czw 19 Lip, 2007
a czy w wieku 16-18 lat przyrost penisa jest duzy czy raczej minimalny ruchaczows zaobserwowalems jakis przyrost w tym wieku u siebie?? w grubosci czy w dlugosci?? pozdro
hardcock - Nie 29 Lip, 2007
w tym wieku to już tylko grubość i nie należy męczyć penisa jakimiś ćwiczeniami
patryk1814 - Pon 30 Lip, 2007
ej to w jakim wieku najlepiej brac no jakies masci tabletki czy tez pompki.. zeby były efekty... ja tera mam 17 lat i co mam zaczekac do 18 i potem cos kupowac..
no i co teraz zrobic??
|
|