Masturbacja - Strzyżenie

wujekadam - Pon 17 Sie, 2015
Temat postu: Strzyżenie
Cym golicie swoje krocze?
zaquUu - Pon 17 Sie, 2015

Sekatorem
onesa - Sro 19 Sie, 2015

maszynką
wujekadam - Sro 19 Sie, 2015

onesa,
moszny hyba tym nie ogolę :P

karol00 - Czw 20 Sie, 2015

wujekadam, żaden problem, ja wszystko maszynką lecę. Wbrew pozorom na mosznie ciężko się zaciąć :P
onesa - Czw 20 Sie, 2015

wujekadam, mój facet goli
CEDRIK - Pon 10 Sty, 2022

Ja goliłem jednorazówkami, ale zawsze potem zapalenie mieszka włosowego i drap się z dwa tygodnie... Miałem kupić Philipsa one blade, ale nie mam dla kogo się golić, więc półtora/dwie stówki w kieszeni
michalza - Wto 11 Sty, 2022

CEDRIK napisał/a:
Ja goliłem jednorazówkami, ale zawsze potem zapalenie mieszka włosowego i drap się z dwa tygodnie... Miałem kupić Philipsa one blade, ale nie mam dla kogo się golić, więc półtora/dwie stówki w kieszeni

Jednorazówki na nic. Sam się tak goliłem i potem miałem ochotę cały czas sie tam na dole drapać, poza tym zaczerwienienia oraz czerwone plamy nie schodziły przez długi czas.
Maszynkę elektryczną polecam od remingtona. Taka od razu do golenia wszystkiego zarówno głowy, zarostu i owłosienia na dole. Daje radę i droga nie była, chyba nie dałem nawet 100 zł.

Ahojprzygodo - Sro 12 Sty, 2022

Też polecam maszynkę elektryczną. Ale w pewnych miejscach jednorazówka jest bardziej przystępna- choć wtedy faktycznie- jak się nie użyje kojących kremów itd. to zaczerwienienia i podrażnienia skóry będą występować.
Ja zwykle maszynką przycinam przód, a jednorazówką golę jajka. Później żel aloesowy i wszystko cacy

Ancymon - Pią 14 Sty, 2022

CEDRIK napisał/a:
nie mam dla kogo się golić

Dla siebie :!:

onesa - Pon 17 Sty, 2022

Ancymon napisał/a:
CEDRIK napisał/a:

O tym samym pomyślałam. Warto jest dbać dla siebie samego i własnego dobrego samopoczucia.

CEDRIK - Sob 19 Lut, 2022

onesa napisał/a:
Ancymon napisał/a:
CEDRIK napisał/a:

O tym samym pomyślałam. Warto jest dbać dla siebie samego i własnego dobrego samopoczucia.

Bo to właśnie mi w lepiej, więc chyba no XD. rzadko kiedy mi włosy przeszkadzają, a często przeszkadza mi ich brak :D

juansto - Sro 23 Lut, 2022

No wiesz, wszystko zależy od tego jak się lepiej czujesz. Sam sie lepiej czuję jak jestem przystrzyżony.