Luźne dyskusje o męskich sprawach - Stosunek udowy - czy ktoś ma doświadczenie?
cape_horn - Czw 13 Sie, 2015 Temat postu: Stosunek udowy - czy ktoś ma doświadczenie? Interesuje mnie, jak jest ze stosunkiem udowym między facetami. Na gejowskich stronach jeszcze nie spotkałem takiego filmiku. Czy to by znaczyło, że ta metoda nie daje przyjemności?
W starożytności musiała być bardzo popularna: definicja seksu udowego w Wiki, a teraz nikt o niej nie wspomina. W sieci spotkałem się z opisami, że jest to sposób na zaspokojenie faceta, kiedy kobieta np. nie może współżyć normalnie. Dlatego ciekawi mnie opinia chłopaków, którzy mogą tego sposobu spróbować.
observer25 - Czw 13 Sie, 2015
"Stosunki udowe są praktykowane przez młode osoby..." już początek wpisu brzmi śmiesznie. Młodzi którzy ledwo wiedzą jak gumę założyć i domyślają się jak kombinować z przerywanym na bank nie wpadną na takie akcje. Szybciej na ręczne robótki, oral albo hiszpana
leemoo - Pią 14 Sie, 2015
https://ujarani.com/308518
MrHead - Pią 14 Sie, 2015
leemoo, powiem ci ze to ciekawie wyglada
onesa - Pią 14 Sie, 2015
Jakąś przyjemność na pewno to daje. W sumie ciekawe co na to nasi koledzy geje...
cape_horn - Pią 14 Sie, 2015
Wiesz obserwer25, sprawa stosunku udowego jest różna dla relacji chłopak - dziewczyna i chłopak - chłopak. Piszesz o tym pierwszym przypadku. A mnie zastanawia ten drugi. Jeśli chciałbym mieć jakąś przygodę z chłopakiem, a nie jestem zdecydowany na sprawy analne, to czy to nie jest jakieś fajne rozwiązanie. rozumiesz teraz moje wcześniejsze pytanie?
Pozdro
MałyPotworek - Pią 14 Sie, 2015
cape_horn napisał/a: | Wiesz obserwer25, sprawa stosunku udowego jest różna dla relacji chłopak - dziewczyna i chłopak - chłopak. Piszesz o tym pierwszym przypadku. A mnie zastanawia ten drugi. Jeśli chciałbym mieć jakąś przygodę z chłopakiem, a nie jestem zdecydowany na sprawy analne, to czy to nie jest jakieś fajne rozwiązanie. rozumiesz teraz moje wcześniejsze pytanie?
Pozdro |
Tylko, że w tym drugim przypadku stymulowana bedzie tylko moszna :/
cape_horn - Pią 14 Sie, 2015
Dobre leemoo! Ale to wariant facet - laska. Sami tak czasami się zabawialiśmy, fajnie stymuluje łechtaczkę. Ale przy tarciu się z facetem może być kłopot - np. włosy z ud mogą się zaczepiać między skórkę a główkę. Tak tylko spekuluję.
Per Rectum - Pią 14 Sie, 2015
Próbowałem z przyjacielem. Przyjemne to, zresztą jak większość form stymulacji członka :-)
Nie zauważyłem, żeby włosy z ud przeszkadzały. Może jak są bardzo bujne, to mogą się jakoś zaplatać na żołędzi.
Kaloryfer1995 - Pią 14 Sie, 2015
https://ujarani.com/308518 Porobiłbym tak z dziewczyną.Która chętna
onesa - Pon 17 Sie, 2015
Per Rectum, używaliście jakiegoś nawilżacza? Jeśli tak, to może dlatego włosy nie przeszkadzały?
Per Rectum - Pon 17 Sie, 2015
onesa napisał/a: | Per Rectum, używaliście jakiegoś nawilżacza? Jeśli tak, to może dlatego włosy nie przeszkadzały? |
Oczywiście. Bez nawilżacza można sobie poobcierać. W moim przypadku był to naturalny lubrykant. :-)
Moim zdaniem włosy zupełnie nie przeszkadzają, a może nawet pomagają, bo powierzchnia ud jest wtedy lekko "chropawa", lepiej stymulująca. Może wyjątkowo długie jakoś by tam komplikowały sprawę, ale to chyba trzeba by było to robić z niedźwiedziem. :-)
cape_horn - Pon 17 Sie, 2015
Per Rectum - dziękuję za opinię praktyka. Gdybym miał okazję, to postaram się spróbować. Dziwiło mnie tylko, że nie natrafiam na filmiki z taką pozycją. W takim choćby gayboystube.com prawie wszystko przećwiczyli, a stosunku udowego nie widziałem nigdy.
Per Rectum - Pon 17 Sie, 2015
cape_horn napisał/a: | Per Rectum - dziękuję za opinię praktyka. Gdybym miał okazję, to postaram się spróbować. Dziwiło mnie tylko, że nie natrafiam na filmiki z taką pozycją. W takim choćby gayboystube.com prawie wszystko przećwiczyli, a stosunku udowego nie widziałem nigdy. |
Nie ma za co. Dla Ciebie wszystko...
Nawet znalazłem przykłady filmowe:
http://pl.xhamster.com/mo...lk_my_dick.html
http://www.xvideos.com/video598909/spike_frottage
Pinoki0 - Wto 18 Sie, 2015
Ja bym chętnie popróbował takiego seksu z kolegą, bo analny pasywny zazwyczaj niezbyt mi odpowiada. Z dziewczyną też nie mam nic przeciwko, ale u kobiet jednak jest więcej opcji ;D ;D
luter - Sob 22 Sie, 2015
Fajna sprawa, szczególnie jak koleś ma silne uda
|
|