Inne problemy - Mam problem z żyłami na penisie

Michał111 - Sob 09 Gru, 2006
Temat postu: Mam problem z żyłami na penisie
Witam
Mam problem z żyłami na penisie a mianowicie mam bardzo dużo żył na członku i nie które są dosyć duże, strasznie brzydko to wygląda czy ktoś wie czy coś da się z tym zrobić ?

harold mckee - Sob 09 Gru, 2006

taki jego urok .. nie wydaje mi sie by cos sie dalo ...
xxxbamboxxx - Sob 09 Gru, 2006

mnie rowniez sie nie wydaje...

no wiec jak dwie osoby mowia tak samo :> to:

1) albo przyjmujemy ich wersje;
2) czekamy na wypowiedz innych urzytkownikow forum.

polecam 2.

xxxbamboxxx - Sob 09 Gru, 2006

a moze czesto sie masturbujesz, bo im czesciej sie mastrurbujesz, tym czesciej miewasz wzwody bo twoj penis jest bardziej pobudzony i w ogole i w ogole, Kiedy masz wzwod krew wypelnia twojego penisa, moze od tego biorze sie tyle zyl, choc nie wydaje mi sie, ale jakbys sprobowal zrobic sobie przerwe jakis tydzien, zaspokoic sie, zrobis sobie znowu tygodniowa przerwe, to pewnie by Ci nie zaszkodzilo a moze by to cos dalo, zawsze mozna sprobowac, nie zaszkodzi Ci taki miesieczny cykl ;p

a ja wlasinie mysle czy on mial na mysli wzwod czy spoczynek .. zapodaj foto .. moze Ci sie tylko tak wydaje ze jest zle ;>
xxxbamboxxx - Nie 10 Gru, 2006

harold mckee napisał/a:
a ja wlasinie mysle czy on mial na mysli wzwod czy spoczynek .. zapodaj foto .. moze Ci sie tylko tak wydaje ze jest zle ;>

Jeden c czy we wzwodzie czy w spoczynku, bo wyglad sie nie zmienia poza wielkoscia, gruboscia itd. Ilosc zyl jest ta sama, mi chodzi o to ze te zyly mogly brac sie wlasnie stad co napisalem powyzej.;]

harold mckee - Nie 10 Gru, 2006

moze rzeczywiscie go nadwyrezyl .. odpocznij ! :P
Michał111 - Nie 10 Gru, 2006

Kiedyś się dużo masturbowałem ale od roku tego nie robie wiec na pewno to się wzięło z tego masturbowania, te żyły są i w spoczynku i w zwodzie ale chyba mi się wydaje że nic tu sie nie da zdziałać :(

tez mi sie tak niestety wydaje .. sprawdz u lekarza .. moze sa jakies masci .. a moze Ci sie poprosru wydaje ze to az tak zle wyglada :> daj fotke !

Michał111 napisał/a:
Kiedyś się dużo masturbowałem ale od roku tego nie robie wiec na pewno to się wzięło z tego masturbowania, te żyły są i w spoczynku i w zwodzie ale chyba mi się wydaje że nic tu sie nie da zdziałać :(

Nie Masturbujesz sie od roku? Chcesz powiedziec, ze od roku tego nie robiles? Nie wierze...to az nienaturalne!

i cannot believe too :D hehe ITS IMPOSSIBLE :P

harold mckee napisał/a:
i cannot believe too :D hehe ITS IMPOSSIBLE :P

Cos Ty, nigdy bym nie uwierzyl, w takie cos po prostu sie nie da wierzyc, To prawie tak jakbys przez rok czasu nie jadł np. nic slodkiego...

no to raczej nie jest do zrobienia :P

harold mckee napisał/a:
no to raczej nie jest do zrobienia :P

Chocbys nie wiem jak sie starał :P

Michał111 - Nie 10 Gru, 2006

No dobra nie mowie że wogule ale czasem miałem przerwy po 1.5 miesiąc ale nie oto chodzi powiedzcie lepiej czy się da coś zrobić jakieś maści może czy coś takiego

nie znam nic takiego .. musisz skonsulowac to z lekarzem .. !
xxxbamboxxx - Pon 11 Gru, 2006

a nie przesadzasz z tymi zylami, pokaz fotke jesli mozesz,
Michał111 - Sro 13 Gru, 2006

A do jakiego lekarza mam sie udać?
harold mckee - Sro 13 Gru, 2006

urolog ..

ale moze przedtym pokazesz go nam i my Ci powiemy czy jest tragicznie .. :>