Galeria zdjęć - Penis w bokserkach
janek9874 - Sro 01 Lip, 2015 Temat postu: Penis w bokserkach Witam,
Jak prawidłowo należy nosić penisa w obcisłych bokserkach? Pionowo w dół? Trochę na bok, ale jednak w dół? Zupełnie z boku? Może jakieś fotki, jak Wy go nosicie? Ja zapodaję swoją.
http://zapodaj.net/8e40ba46c927b.jpg.html
Per Rectum - Sro 01 Lip, 2015
Nie ma to znaczenia, moim zdaniem. Noś tak, jak ci wygodnie. Jedni lubią zadartego do góry w stronę pępka, inni noszą do dołu. Ja noszę do dołu i daję mu się swobodnie ułożyć. Zwykle penis i tak się ułoży troszkę w lewo lub w prawo.
[ Dodano: Sro 01 Lip, 2015 ]
Aha, ważniejsze jest żeby majty nie były zbyt obcisłe. Jądra bardzo tego nie lubią. Jak nie mogą w miarę swobodnie zwisać, to się zbyt blisko ciała przegrzewają, co może skutkować problemami z płodnością.
onesa - Sro 01 Lip, 2015
A czy od tego, jak się go nosi w bokserkach nie zależy to, jak będzie później wygięty?
Master1989 - Sro 01 Lip, 2015
Ja noszę pod górę, chyba nie ma to wpływu na późniejszy kształt penisa.
thomj - Sro 01 Lip, 2015
Ja też noszę penisa pod górę, chociaż on i tak potem po swojemu się układa
MałyPotworek - Sro 01 Lip, 2015
W bokserkach zawsze się ułoży jak chce Czasami jest to irytujące
Shnitzel - Czw 02 Lip, 2015
Ja nosze do góry choć czasem opada na bok jak sa zbyt luźne. Czy zmienia kształt? nie. penis i tak dosc luźno lezy i na dodatek - w zwisie wiec mzona nim kręcić na wszystkie strony - nie utrzyma kształtu.
Natomiast co do problemów z płodnością od przegrzewania... Żeby przegrzać sobie jadra to trzeba zapracować:
- nadmierne owłosienie jąder i kroku, zbyt gruba bawełniana bielizna, zbyt grube spodnie niedopasowane do pory roku.
Ja np teraz jak sa ciepłe dni nie nosze bielizny w ogole pod krotkimi spodenkami. I jest niesamowicie przyjemnie i przewiewnie
normalnyxyz - Czw 02 Lip, 2015
Ja też zazwyczaj układam go do góry, ale w miarę upływu czasu i tak układa się tak jak chce
haster69 - Pią 03 Lip, 2015
Jak się ułoży tak jest. Zazwyczaj na bok gdzieś ucieka.
MałyPotworek - Pią 03 Lip, 2015
Najgorzej jest jak sobie stanie i wychodzi bokiem i później nie wraca :/
redman32 - Sob 04 Lip, 2015
ja tak mam
haster69 - Sob 04 Lip, 2015
Ładnie się na spodniach odznacza
kotecek94 - Nie 05 Lip, 2015
MałyPotworek - Nie 05 Lip, 2015
kotecek94 napisał/a: | MałyPotworek napisał/a: | Najgorzej jest jak sobie stanie i wychodzi bokiem i później nie wraca :/ |
i nie masz jak go poprawic |
Katastrofa
insane260419 - Czw 24 Wrz, 2015
ZAWSZE do góry. Jak później stanie to nie ma się problemu z układaniem go, tylko się po prostu powiększy, a nie będzie próbował ze zwisu przejść do góry
sikora92 - Sob 26 Wrz, 2015
Ja zawsze nosiłem w dół. Jak próbowałem do góry to było mi nie wygodnie bo po czasie się zsuwał i tak w dół
insane260419 - Sob 26 Wrz, 2015
sikora92 napisał/a: | Ja zawsze nosiłem w dół. Jak próbowałem do góry to było mi nie wygodnie bo po czasie się zsuwał i tak w dół |
Widać masz za luźne bokserki
sikora92 - Pon 28 Wrz, 2015
insane260419, albo mój penis wzbrania się przed radykalną zmianą
onesa - Czw 24 Mar, 2016
insane260419 napisał/a: | Widać masz za luźne bokserki |
Mi nigdy się nie podobały takie luźne bokserki u facetów. Chyba że do spania:D
heroes84 - Czw 24 Mar, 2016
Hhehe dobry penis jak i dobre piersi - musza sie odznaczać ...😉
Anonimlatek - Czw 24 Mar, 2016
Na prawy bok
Nie ma problemu ze wzwodem czy półwzwodem
http://pl.tinypic.com/vie...=9#.VvPDipvxJDs