Luźne dyskusje o męskich sprawach - Tatuaże
manaik - Sro 24 Cze, 2015 Temat postu: Tatuaże Mam takie pytamie? Ostatnio oglądałem DeFacto o tatuarzach i się zaciekawiłem czy można mieć tatuarz na penisie? Jeśli tak czy macie je jeśli tak podajcie zdjęcia albo jakie kolwiek. Za wszystkid błędy przepraszam pisałem na telefonie.
onesa - Sro 24 Cze, 2015
Z tego, co widzę w google, to jest to możliwe:
Aczkolwiek tu nie wygląda ciekawie. Może ktoś ma coś lepszego?
Per Rectum - Sro 24 Cze, 2015
Będę ciut złośliwy, telefon nie robi błędów ortograficznych. Można pomylić znaki, wpisać "a" zamiast "ą" itp. Jak zobaczyłem te "tatuarze", to ciemno w oczach mi się zrobiło. Przez chwilę zastanawiałem się co to wyraz. Skończyłem. Już się niewyzłośliwiam.
Nie chcę dyskutować z gustami, osobiście uważam jednak tatuaże za szpecenie ciała. W szczególności rozległe rysunki na dużych powierzchniach ciała. Na penisie tatuaż jakiś superminimalny może być. Najlepiej gdzieś schowany
onesa - Czw 25 Cze, 2015
Mnie zastanawia, czy to w ogóle jest bezpieczne, w końcu to bardzo delikatne miejsce. No i czy robi się je w stanie spoczynku czy erekcji?
Per Rectum - Czw 25 Cze, 2015
Proszę jeszcze garść zdjęć:
www.runningthegauntlet-bo...ard/9/johnk.jpg
www.ratemyink.com//images...too-135939.jpeg
www.stewartrobson.com/wp-...ch2013_4_LO.jpg
www.news.bme.com/wp-conte...iam00435120.jpg
www.ratemyink.com//images...too-116191.jpeg
Jak ktoś chce się tak "przyozdobić" wystarczy w googlu wpisać frazę np. studio tatuażu intymnego.
Są firmy, które robią tatuaże na genitaliach. Przy okazji można się też trochę poprzekłuwać i zrobić piercing np. żołędzi (klik). Brr!
onesa - Pią 26 Cze, 2015
Per Rectum napisał/a: | www.news.bme.com/wp-conte...iam00435120.jpg |
Czy tu jest rozcięta cewka moczowa? I w jej wnętrzu jest ten tatuaż?
Per Rectum - Pią 26 Cze, 2015
onesa napisał/a: | Per Rectum napisał/a: | www.news.bme.com/wp-conte...iam00435120.jpg |
Czy tu jest rozcięta cewka moczowa? I w jej wnętrzu jest ten tatuaż? |
Nooo. Tak wygląda. Okropieństwo i trwałe oszpecenie prącia.
Ale to tylko moje zdanie. Są ludzie, którzy lubują się w okaleczaniu swoich genitaliów. Nie potępiam ich, bo to ich sprawa. Ale sobie, nawet za złoto Fort Knox, nie dałbym zrobić tatuażu w cewce moczowej, czy w ogóle cokolwiek porozcinać.
Generalnie jednak wariatów nie brakuje. Oto kilka przykładów z cyklu "cock abuse" (uwaga niezbyt przyjemne):
www.thisvid.com/videos/meatotomy/
www.thisvid.com/videos/cr...-with-the-dick/
www.thisvid.com/videos/pl...ck-and-needles/
www.thisvid.com/videos/du...-piece-of-wood/
www.thisvid.com/videos/cr...rom-a-close-up/
I wystarczy!
onesa - Pią 26 Cze, 2015
fajna strona, zapiszę sobie
MałyPotworek - Pią 26 Cze, 2015
Per Rectum, o Jezu Chryste
|
|