Ćwiczenia - PLAN TRENINGOWY
From_S_to_XL - Sro 24 Cze, 2015 Temat postu: PLAN TRENINGOWY Witajcie! Co do prób powiększania, no było ich kilka, ale wszystkie kończyły się po tygodniu, dwóch z powodu braku motywacji. Mówiłem sobie " dobra dzisiaj przerwa, jutro zrobie", i tak odkładałem ćwiczenia, aż dawałem sobie spokój. Wierzę, że prowadzenie tego dziennika da mi większą motywacje do ćwiczeń.
To był mały wstęp a teraz plan i wymiary :
Plan na początek :
Rozgrzewka : Edging 10 min przed i po
klasyczne jelq - na początek 250 normalnych i 150 odwróconych
Wymiary :
Długość - 15,1 cm
Obwód - 14/14,2 cm przy kolejnych pomiarach będę wiedział dokładniej
Po 6 tygodniach planuję przejść na plan taki jak DuzeBerlo, choć może w tym czasie znajdę coś innego.
Przez te 6 tygodni nie liczę jakoś bardzo na przyrosty, ale na trochę lepszą erekcje.
Wymarzone wymiary :
20cm dł 17cm obw.
Liczę na jakieś rady i ew. poprawki w moim planie. Jak myślicie, jest wgl możliwe uzyskanie takich wymiarów skoro startuje od 15? Pozdro
Cycus85 - Sro 24 Cze, 2015
Kazdy z nas jest indywidualny wiec ciezko tak z gory powiedziec czy akurat tyle uda ci sie uzyskac cwiczac , na pewno musisz wiedziec jedno ze deyerminacja to podstawa bez tego nie bedzie efektow , zreszta masz temat kadeona tam jest wszystko jego poczatkowe wymiary z ktorych startowal jak i obecne i ci powiem wyniki jego sa motywacyjne.
Zachariasz - Sro 24 Cze, 2015
zacznijmy od tego ze nie potrzebnie zalozyles nowy temat ;d. Mogles to napisac w temacie Kadeona w formie posta i tez miałbyś odpowiedziane ;p
Na pewno zanim zaczniesz cwiczyc obczytaj sie dobrze z tym co juz jest na forum.
|
|